Prosba do Polakow

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    aga
    Participant

Zwracam sie z ogromna prosba do naszych rodakow o nieparkowanie w tak dalekiej odleglosci od marketu Donny. Mysle ze wygodniej Wam bedzie jak bedziecie bezposrednio wjezdzac do sklepu 🙂 Mysle tez ze 10 centymetrowa luka miedzy wejsciem a samochodem ktora, laskawi jestescie pozostawiac – to zbyt duza odleglosc aby swobodnie wejsc , szczegolnie z wozkiem dzieciecym lub dla kobiety w ciazy, ktora musi prawie przeskakiwac przez barierki z lewej strony sklepu bo wejscie calkowicie zablokowane …. Troche kultury drodzy Panstwo…. jesli wiecie o czym mowa….

Robert
    Participant

Proponuję wejść do sklepu i zapytać się czemu ludzie tak tam parkują, jak ktoś nie ma samochodu to nie zna przepisów jakie obowiązują w tamtym miejscu. Droga koleżanko, jeśli zaparkujesz samochód przed sklepem i obrys auta bedzie wychodził poza namalowaną linię wzdłuż sklepu to za szybką będzie widniała śliczna czerwona koperta foliowa z mandacikiem. Sam właściciel informował o tym żeby parkować jak najbliżej sklepu… Reszte pozostawiam bez komentarza.

aga
    Participant

Drogi kolego, dzisiaj ludzi ktorzy nie maja samochodu jest garstka a z reszta co oznaczja linie ciagle tego nie musisz nikomu tlumaczyc bo nikt nie jest glupi. Ja pisze o tym ze jezeli stoje i moj samochod miesci sie miedzy szklana sciana sklepu a linia ciagla za samochodem, to jest jeszcze oprocz tego zwykla ludzka empatia i troszke taktu ktory mowi ze jak inni maja przeskakiwac przez moje auto lub wychodzic z wozkiem na ulice omijajac moje auto- to tam zwyczajnie nie parkuje 🙂 Ale co z tego ze inni przeskakuja??????? Wazne ze ja zaparkowalem i mi mandatu nie wlepili…… To zostawiam bez komentarza drogi kolego…. Nie tylko JA KIEROWCA AUTA , ale tez inni……CHCA WEJSC DO TEGO SKLEPU….

PcServiceDoncaster
    Participant

To moze niech podziemny zrobia…. lol :whistle:

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.