prawda czy falsz????

Wyświetlanie 4 wpisów - od 1 do 4 (z 4 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    ngarstka
    Uczestnik

Witam serdecznie
    Jestem wlascicielka Polskiego Salonu Fryzjersko-kosmetycznego.
    Jestem zaskoczona co ludzie potrafia tutaj pisac,a Wam forumowoczom ciezko podjac decyzje.szukacie dobrej fryzjerki czy kosmetyczki. Jestesmy wykwalifikowanym personelem i na pewno wykonujemy prace z zamilowania i pasji co widac po naszych ukochanych klientach ktorzy do nas wracaja i czuja sie swietnie znami. Dlaczego to pisze|? Poniewaz czytajc posty,ze ktos byl u fryzjerki ktora odpowiedziala jej na krzywo sciete wlosy: a tak sie staralam: jest kompletna bzdura! chcialabym Cie poznac osobiscie forumowiczko. Karolinka czuje w reku swoja profesje ,coczuja jej klientki i chwala ja. w tej chwili szukamy kolejnej dobrej fryzjerki poniewaz Karolinka juz nie ma miejsca gdzie zapisywac klientow. Takze na dniach bedzie dostepna druga fryzjerka, prawdoppdobnie od czerwca… Co do mnie czyli kosmetyczki,rowniez piszecie nieprawde. A jakas Kinga, ktora byla podobno u mnie i polecilam jej zrobienie maseczki na zaczerwienienia i wykonalam oxybrazje za 45 funtow jest rowniez totalna bzdura!!!! pierwsze nie mamy maseczek na sprzedaz ikazda nasza klienta dobrze wie o tym,a oxybrazja kosztuje 25 futow. z kwasami maksymalnie to koszt 35 funtow. Z tad wiem ,ze nigdy nie byla u mnie ta owa forumowiczka! jesli masz odwage spojrzec mi w oczy przyjdz do mnie i pokaz mi swoje zaczerwienienia ok Po co tak klamiecie i wypisujecie cos czego nie doswiadczylyscie i nigdy u nas nie bylyscie.Kolejne klamstwo to wygorowane ceny wyzsze niz w salonie angielskim. U nas maksymalnie za dlugie wlosy do pasa 2 kolory zaplacisz 55 funtow! ceny mamy zblizone do cen domowych,a posiadamy salon i nie musisz isc z glowa do wanny i kleczec na kolanach , czy wracac w pazlotkach do domu. Jestes mile przrjeta, fachowo zrobina i zawsze zadowolona. Gdzies slyszalam ,ze tylko polacy pptragia sobie tak robic za granica i sama to widze i czuje na swoim przykladzie, jak rodak potrafgi umilic zycie za granica…. nie bede nikogo namawiala do naszego salonu, poniewaz mamy wielu zadowononych klientow ,ktorzy wracaja i polecaja nas swoim znajomymi cieszymy sie dobra opinia pantoflowa,a ta jest wazni8ejsza niz stek bzdur wypisanych na forach od ludzi,ktorzy nigdy u nas nie byli i probuja promowac Julit e, Asie Basie czy Syliwe. Zycze wszystkim fryzjerkom pelno pracy ,poniewaz kazdy ma swoich zwolennikow i przeciwnikow , co za czym idzie , nie zdolamy wszystkich zadowolic i przyjac ,dlatego niech kazdy ma swoja dobra klienteli i nie wypisujmy klamst. Jesli ktos nie zadowolony bedzie,bardzo prosze miec odwage i przyjsc do mnie. jestesmy profesjonalistkami i na pewno naszymzadani8em i powolaniem jest zadowolny klient. Na tym polega prowadzeni biznesu i salonu;)
    Pozdrawiam wszystkich i bdziekuje za obiektywizm. [img]http://www.doncaster4u.pl/media/kunena/attachments/legacy/images/NATUSIA.jpg[/img]

Attachments:
    reni88
    Uczestnik

to sie nazywa ZAZDROSC ktora mozna zaobserwowac wsrod polakow w doncaster(pewnie nie tylko tutaj).zamiast sie wzajemnie wspierac sa plotki,obgadywanie itp.przychodzi mi do glowy jeszcze jedna mozliwosc ZAWSZE CZUJNA KONKURENCJA.proponuje sie nie przejmowac debilami.Gratuluje odwagi(bo trzeba miec jej duzo otwierajac swoj biznes wsrod tylu „zyczliwycz”wokol nas ludzi)i zycze powodzenia!!!

każdy z nas, kto poszedł na swoje, nie raz słyszał i nie raz usłyszy, tak niestworzone historie o sobie, że nadawać się będą tylko do działu z filmami science fiction. Głowa do góry i nie oglądaj się za siebie…

Kocurek
    Uczestnik

No tak jak powiedziałam polak polakowi…
    Konkurencja nie śpi tylko zawsze uważałam ,że klienta powinno się przyciągać ciekawa ofertą ,a nie obrabianiem D*** innym.
    Wiem ,że łatwo mówić nie przejmuj się jednak dobrze wiemy ,że takie ploty potrafią wprowadzić zamęt. Ale jak to się mówi KTO DOŁKI POD KIM KOPIE TEN SAM W NIE WPADA…

Powodzenia życzę 😉

Wyświetlanie 4 wpisów - od 1 do 4 (z 4 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.