Praca we fresh pak w Wombwell

Wyświetlanie 15 wpisów - od 1 do 15 (z 15 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Jahnmagdalena
    Uczestnik

Witam , mam pytanie. Czy ktoś z was pracuje może w fabryce fresh pack w Wombwell ? Chciałabym poznać opinie na temat pracy tam , jak sie pracuje , czy to praca stała itd. Bardzo proszę o jakieś informacje.

robix5
    Uczestnik

Jak na razie tez czekam na ta prace od tygodnia.

Jahnmagdalena
    Uczestnik

No ja mam jutro inteviev i od poniedziałku mam zacząć , a ja potrzebuje pracy stałej , minimum na 16 godzin tygodniowo, dlatego bardzo proszę o opinie dalsza tej fabryki 😉 i dziękuje za wszelkie odpowiedzi . Robix a dlaczego ty tyle już czekasz ? Wogole nie dzwonią po ciebie do pracy?

robix5
    Uczestnik

Ja mialem interviev w ubiegly czwartek ,do pracy mialem isc podobno w wekend ale jakos nikt nie zadzwonil ,ja dzwonie codziennie i czekam tez potrzebuje stalej pracy.Dzis dowiedzialem sie ze od poniedzialku beda mieli prace .

Sabina
    Uczestnik

Praca w tej fabryce nie jest zła tylko agencja CSP to totalnie nieporozumienie!!! Pan J i Pan M mają pracę tylko dla swoich znajomych a inni czekają na telefon 🙁 Siostra pana J przyjechałą na dwa tygodnie zarobić sobie na ciuchy i dla niej była praca po 12H dzienie podobnie jest z dziewczyną pana M dla której praca jest zawsze a inni dzwonią i proszą i ciągle słysza że praca będzie…
    No tak a jak praca już jest to dwa dni w tygodniu (na telefon oczywiście) i czasem dzwonią w ostatnie chwili. Nie mam dobrej opini o ludziach w tej agencji myślą, że mogą robić ze swoimi rodakami co chcą bo to oni ustalają reguły kogo sobie wybiorą do pracy. Prawda jest taka, że pracy w tej fabryce tyle co kot napłakał a Panowie M i J obecują cuda wianki. Przez dwa trzeba podzielić sobie to co oni mówią. Przykre ale prawdziwe, obiecują stałą pracę, dużo godzin a wychodzi dupa…

Zyczę powodzenia, ale radzę szukać innej pracy. A Panom z agencji szczerze życzę jak naj….

Jahnmagdalena
    Uczestnik

Hm… Jestem w szoku ,bo ja rozmawiałam z panią Ewelina , i miała być to stała praca , ja chciałam na pól etatu ponieważ mam dziecko , więc wszystko super miało sie zgrać . W takim wypadku jednak chyba posłucham rady , bo ja niestety jestem w takiej sytuacji , ze nie mogę ryzykować , ja potrzebuje pracy pewnej conajmniej 2-3 dni w tygodniu , nie mogę być bez pracy tydzień , dwa. Bardzo dziękuje za wasza pomoc . 😉

robix5
    Uczestnik

tez jestem zszokowany i nie wiem co teraz mam robic.

…..

Ofek
    Uczestnik

Bibi; dziewczyna pana M dostala tam staly grafik od Freshpaka zanim pan M jeszcze w CSP pracowal 😛

Sabina
    Uczestnik

Taaaa, jasne :laugh:

Ofek
    Uczestnik

Bibi; skoro wiesz lepiej…. 😛

anubis shamrock
    Uczestnik

Człowiek kiedykolwiek pracujący przez agencję powinien wiedzieć, że w okresie wakacyjnym chętnych na pracę jest o wiele więcej i nie jest to praca typowo stała, a na telefon. I niestety mało się pracuje ponieważ jest zbyt duża ilość ludzi w porównaniu z zapotrzebowaniem na dany okres.

Bibi; Mam taką małą, aczkolwiek przydatną radę: jak się pisze na temat pewnych osób, trzeba mieć pewne źródła informacji, bądź też zachować to dla siebie- takie pisanie bzdur jest dosyć dziecinne i śmieszne, a tylko zniechęca ludzi niepotrzebnie do pracy w tym miejscu.

aleksandra w
    Uczestnik

Z pewnością każdy z nas, będąc na miejscu rekrutujących, angażowałby w pierwszej kolejności do pracy swoich najbliższych. Tak to wygląda i nie ma się co obruszać. Zrobiałabym tak samo.

Jedyne czego nie rozumiem to przeprowadzanie induction, nowe nabory, obiecywanie pracy, podczas gdy pracy nie ma… To niestety nie jest poważne traktowanie pracowników czy też kandydatów do pracy. O wiele bardziej uczciwe byłoby poinformowanie, że nabór trwa ale nie można liczyć na natychmiastowe zatrudnienie, a nie mydlenie oczu. Jesteśmy dorosłymi ludźmi !
    Chyba stąd bierze się żal i frustracja wylewana na forum. I nie ma się co dziwić.

Co do pracy poprzez agencję. Ponad tydzień temu byłam na induction we Freshpaku, oczywiście dalej czekam na telefon… W międzyczasie jednak aplikowałam do innej firmy, również poprzez agencję. Zaczynam pracę w poniedziałek. Zatem problem chyba leży gdzie indziej…

Pozdrawiam 🙂

anubis shamrock
    Uczestnik

Ludzie czekają na telefony tydzień, dwa, niektórzy następnego dnia są zaproszeni do pracy, a później cisza. Zależy od specyfiki firmy i natłoku osób. Takie rzeczy dzieją się wszędzie, polskie agencje również tak działają. Od czegoś trzeba zacząć.

Ewelina Kurtas
    Uczestnik

Dla odpowiednich kandydatow, „osob dostepnych na telefon” gotowych w kazdej chwili stawic sie – praca byla jest i bedzie we Fresh Paku – poza tym znaczna czesc osob, ktore zaczynaly wspolprace z Fresh Pakiem przez nasza agencje jest juz na kontraktach; wiekszosc ma swoje roty. Oczywiste powinno rowniez byc, ze sa dni, tygodnie kiedy do pracy potrzebuje sie 40-tu osob dziennie a sa dni gdzie idzie tylko 10 czy 5 bo sa mniejsze zamowienia. Jeśli chcesz, aby omówić możliwość długotrwałej pracy z CSP zadzwon pod 07539430411

Wyświetlanie 15 wpisów - od 1 do 15 (z 15 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.