Praca w Scunthrope przy pikowaniu jedzenia

Polacy w UK, Polonia w Anglii – Doncaster.pl Fora Polskie forum – Polonia w Yorkshire Praca Praca w Scunthrope przy pikowaniu jedzenia

Wyświetlanie 2 wpisów - od 1 do 2 (z 2 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Darek kkkkkk
    Uczestnik

Dla osób które szukają pracy. Dzwoniła do mnie pani z Meridian Business dzisiaj wiec informacja jest świeża. Potrzebują 20 osób i Pani z agencji prosiła mnie o popytanie znajomych czy szukają prace. Praca polega na pikowaniu jedzenia w warehouse stawka jaka mi powiedziała 6,50 f za godzinę a za nadgodziny ponad 8 funtów (nie pamietam dokładnie). Z transportem to jak z transportem musieli byście cos wykombinować. Jeśli chodzi o język to nie wiem czy jest wymagany ale pracuje tam Litwinka i z tego co wiem mozna z nia po polsku rozmawiać. Mam nadzieje że komuś pomogłem 😉

Adress agencji
    39 Market Place
    Upper Floor Offices
    Doncaster, Yorkshire DN1 1NH ‎

mikolaj nikolas
    Uczestnik

Witam serdecznie
    SAM ROBIŁEM NA KANAPKACH PRZEZ STAFFLINE TA AGENCJA NIE JEST UTRZCIWA PODŁÓG LUDZI ZAKŁAD ZAMAWIA LUDZI 70 A 10 NA EXTRA LISTA TAKA ZE JESLI NAWALĄ LUDZIE TO WEJDZIESZ JA NIE WSZEDŁEM 6 RAZY A DOSTAĆ SIE DO DONCASTER TO AUTOPBUS Z POD ZAKŁADU I DO 42 LUB 43 I POTEM NA 21 LUB 22 ALE WIEM ZE 21 TO OSTATNI AUTOBUS CO JEDZIE DO DONCASTER BILET 5,50 ZALEZY JAK JEST CIAMAJDA KIEROWCA TO MOŻESZ POKAZAĆ WCZORAJSZY BILET BO KABINE MA CIEMNĄ I DO DONCASTER NOWY .TA AGENCJA NIE WYDAŁA MI P45 PO ZWOLNIŁA ZE NIE PRZESZEDŁEM TESTÓW NA SOLWAY POTEM JEST WULGARNY NAPISAŁEM O URLOP TO PIERWSZE NAPISZE ZE DOBRZE ZAPOMNIAŁ POSZEDŁ NA URLOP I POWTÓRNIE NAPIASŁEM KAZAŁ NA INNY NUMER DZWONIĆ GDYŻ TAMEN NUMER TEZ CZASEM ON MA TO NA PISAŁ ABYM *** BO JEST NA URLOPIE A 2 NUMERY NIE ODPOWIADAJĄ BO NIE MA CO NA PRZEZYCIE NA 3 MISIĄCE W MARTWY SEZON DO ABP NA ANTROP TAM POLSKA AGENCJA I SPOKO USTAWIĄ CI DNI I SIE NIE MARTWISZ A W STAFFLINE CZEKASZ NA SMS .A ABP NIE UDAJ SIE TAM A POTEM SZUKAJ CZEGOŚ INNEGO

Wyświetlanie 2 wpisów - od 1 do 2 (z 2 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.