Praca w Next South Elmsall przez agencje Flame

Polacy w UK, Polonia w Anglii – Doncaster.pl Fora Polskie forum – Polonia w Yorkshire Praca Praca w Next South Elmsall przez agencje Flame

Wyświetlanie 2 wpisów - od 1 do 2 (z 2 w sumie)
  • Autor
    Wpisy

Na poczatek witam wszystkich serdecznie. Od 2 Listopada zaczynam prace w magazynie Next ( w umowie Elmsall Way , Dale Lane Industrial Estate ). Kontrakt podpisalem w agencji Flame. Chcialbym sie dowiedziec czegos wiecej o tej pracy i agencji. Przegladalem troche rozne fora na ten temat i powiem szczerze ze zaczynam miec pewne obawy . Jezeli ktos z Was tam pracowal lub pracuje to prosze o jakies info , jak tam jest , jak sie pracuje itd. Wiem ze bede pracowal na nocne zmiany . Chcialbym sie dowiedziec rowniez jakie sa ogolnie warunki mieszkaniowe , czy jest mozliwosc korzystania z internetu itp. To jest moj pierwszy wyjazd do UK 🙂 pozdrawiam wszystkich

Edyta Walasik
    Uczestnik

Nie kieruj się opiniami innych i nic się nie bój, ludzie są różni i zawsze komuś coś nie pasuje.

Pracowalam w NEXT przez Flame i nie mam im nic do zarzucenia. Warunki mieszkaniowe przyzwoite o ile nie liczysz na 5-gwiazdkowy hotel. Wypłaty zawsze na czas i wyplacaja za urlopy.

Nie wiem jak wyglada sprawa z internetem zalezy to od landlorda, czy istnieje taka mozliwosc. Po przyjezdzie poki co dobrze jest sie zapisac do biblioteki i tam masz internet za free ok 1 godz. dziennie, na sprawdzenie wiadomosci i napisanie paru maili powinno wystarczyc.
    Pozniej mozesz postarac sie o internet w domu, jesli go nie bedziesz miec.

Pozdrawiam i zycze powodzenia
    Edyta

Wyświetlanie 2 wpisów - od 1 do 2 (z 2 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.