Praca w ksiegowosci??

Wyświetlanie 7 wpisów - od 1 do 7 (z 7 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Monika
    Uczestnik

chcialam zapytac czy ktos moze wie jak wyglada obecnie sytuacja na rynku pracy w ksiegowosci?? moze ktos pracuje w tym dziale?? jestem zaintersowana, poniewaz sama robie teraz kurs ksiegowosci AAT level 2 i mysle znalezieniu pracy w tym kierunku:)::) ogolnie przegladam juz oferty pracy ale………………. to przede wszytkim doswiadcznie, doswiadczenie i raz jeszcze doswiadcznie wymagane jest przez pracodoawcow. Oczywiscie firma oferuje czesto ze pokryje koszty zwiazane z nauka, ale co w sytuacji kiedy rzecz ma sie odwrotnie…

jezeli ktos ma jakies doswiadczenie w tym temacie prosze o odpowiedz! 🙂

Kicia
    Uczestnik

Lucynka napewno za kilka chwil Ci odpowie ona jest dobra w te klocki nawet z ksiegowości podejrzewam 👿

Doncaster
    Klucznik

[quote=”Kicia2727″ post=2525]Lucynka napewno za kilka chwil Ci odpowie ona jest dobra w te klocki nawet z ksiegowości podejrzewam :evil:[/quote]
    Prosimy trzymac sie tematu. Nie ma potrzeby na takie komentarze 🙁

andrzej
    Uczestnik

Lucyna wie wszystko na kazdy temat.Nawet antene satelitarna ustawi i ubezpieczy ci tanio samochod.Napewno chce pobic rekord w dodawaniu komentazy

Doncaster
    Klucznik

[quote=”andrew70″ post=2527]Lucyna wie wszystko na kazdy temat.Nawet antene satelitarna ustawi i ubezpieczy ci tanio samochod.Napewno chce pobic rekord w dodawaniu komentazy[/quote]
    Kolejny wpis nie na temat. Jesli macie odpowiedz na temat to prosze smialo dodawac. W innym wypadku prosze zachowac swoje opinie dla siebie.

Urszula
    Uczestnik

Oczywiscie, ze i na temat ksiegowosc cos wiem, bo juz jestem po jednym kursie. Jak kogos boli, ze ktos sobie umie radzic sam w wielu dziedzinach, no to juz jego problem.
    Co do pracy, to oczywiscie, ze wszedzie pisza o doswiadczeniu, ale ostatnio to polskie biuro Omega oglaszalo sie, ze przyjmie wolontariusza i wystawi potem referencje. Moze warto sie do nich odezwac.

Monika
    Uczestnik

dzieki Lucyna! poszukam tej firmy.

Wyświetlanie 7 wpisów - od 1 do 7 (z 7 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.