hej 🙂
Planuję przyjechać do Doncaster w wakacje do pracy razem z chłopakiem. Możecie mi powiedzieć, gdzie są organizowane średnio raz w tygodniu jakieś szkolenia (cos jak w ABP, pracowaliśmy tam w zeszłym roku, ale nie chcę tam wracać) w obrębie samego Doncaster, tak żeby łatwo było dojechać do miejsca pracy autobusem spod Frenchgate?
Wiem, że nie każdemu odpowiadają nowe polaczki i konkurencja na rynku pracy, ale jesteśmy w dość ciężkiej sytuacji finansowej, a w Polsce studiujemy, więc poprzeszkadzamy tylko w wakacje :):) Obiecujemy!
Czy w Nexcie (tym w Armthorpe przy ABP czy Ikei) też jest agencja jak w ABP czy jakoś inaczej szuka się tam pracy?
ogólnie czy możecie wskazać jakieś agencje? Myślałam nad taskmaster tym za frenchgatem, ale opinie ma różne.
Bardzo proszę o pomoc!!!! Jeżeli znajdzie się ktoś miły i udzieli mi kilka wskazówek chociażby na PW, to jak już będę na miejscu, z pewnością podziękujemy i postawimy piwko 🙂
Miała nam pomóc rodzina, ale jak widać z rodziną najlepiej wychodzi się na zdjęciach i jedziemy na żywioł 🙁
Nie oczekuję znalezienia gotowej pracy! Angielski znam całkiem dobrze. Tylko stresuję się, czy coś się uda znaleźć, czy nie …