Praca w Doncaster oprócz ABP. next?

Wyświetlanie 2 wpisów - od 1 do 2 (z 2 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Magda M
    Uczestnik

hej 🙂

Planuję przyjechać do Doncaster w wakacje do pracy razem z chłopakiem. Możecie mi powiedzieć, gdzie są organizowane średnio raz w tygodniu jakieś szkolenia (cos jak w ABP, pracowaliśmy tam w zeszłym roku, ale nie chcę tam wracać) w obrębie samego Doncaster, tak żeby łatwo było dojechać do miejsca pracy autobusem spod Frenchgate?

Wiem, że nie każdemu odpowiadają nowe polaczki i konkurencja na rynku pracy, ale jesteśmy w dość ciężkiej sytuacji finansowej, a w Polsce studiujemy, więc poprzeszkadzamy tylko w wakacje :):) Obiecujemy!

Czy w Nexcie (tym w Armthorpe przy ABP czy Ikei) też jest agencja jak w ABP czy jakoś inaczej szuka się tam pracy?
    ogólnie czy możecie wskazać jakieś agencje? Myślałam nad taskmaster tym za frenchgatem, ale opinie ma różne.

Bardzo proszę o pomoc!!!! Jeżeli znajdzie się ktoś miły i udzieli mi kilka wskazówek chociażby na PW, to jak już będę na miejscu, z pewnością podziękujemy i postawimy piwko 🙂

Miała nam pomóc rodzina, ale jak widać z rodziną najlepiej wychodzi się na zdjęciach i jedziemy na żywioł 🙁

Nie oczekuję znalezienia gotowej pracy! Angielski znam całkiem dobrze. Tylko stresuję się, czy coś się uda znaleźć, czy nie …

Urszula
    Uczestnik

Mozecie sprobowac skontaktowac sie z Solisbury Solutions w Polsce. Oni rekrutuja do Nexta. Moze udaloby sie Wam od razu przyjechac na 'gotowe’.
    Jest kilka agencji w Doncaster, np. Zest, PMP, Temps, GI Group, Travail Employment.
    Znam pare osob, ktore pracowaly przez TaskMastera i nie narzekaly zbytnio 😉

Wyświetlanie 2 wpisów - od 1 do 2 (z 2 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.