Praca w Doncaster
Polacy w UK, Polonia w Anglii – Doncaster.pl › Fora › Polskie forum – Polonia w Yorkshire › Praca › Praca w Doncaster
- Ten temat ma 6 odpowiedzi, 2 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 12 lat, 10 miesięcy temu przez
Piter-1989.
-
AutorWpisy
-
27th czerwiec 2013 o 5:25 pm #6105
Piter-1989
UczestnikWitam,
Piszę w takiej sprawie: Mam zamiar przyjechac do Doncaster w polowie lipca razem z moja dziewczyna.. jest taka sprawa, czy wiecie moze gdzie mloda kobieta moze znalezc prace w doncaster? jakies magazyny itp? macie moze jakies namiary do agencji gdzie przyjmuja bez idealnej znajomosci angielskiego? potrafi sie porozumiec bo pracowala przez pol roku w szkocji, jednak nie jest to perfekcyjna znajomosc 🙂 jesli chodzi o mnie to ja bylem i pracowalem 3 lata w doncaster(2007-2010) i wtedy bylo jakos latwiej ze wszystkim, a teraz z tego co sie orientuje i czytam to jest na pewno gorzej… jesli ktos cos wie i sie podzieli info bede wdzieczny:-)
Pozdrawiam uzytkownikow! 🙂27th czerwiec 2013 o 9:04 pm #6106Piter-1989
Uczestnik…jesli bedzie ktos mial jakies informacje pomocne i wiedzial cos o pracy dla kobiet (bez super znajomosci angielskiego) bede bardzo wdzieczny:)
jeszcze raz pozdr:)
28th czerwiec 2013 o 12:32 am #6108dziabaduch
UczestnikMoze sprobowac isc do DHLu pakowanie prezentow swiatecznych (kosmetyki), tam jest potrzebny komunikatywny angielski, ale warto sprobowac, skoro piszesz, ze dziewczyna sie dogada 😉
Jak nie to obok jest Wincanton,tam tez byly ostatnio przyjecia..
A jak nie to zostaje ABP, ale to praca przy miesie, jednak nie trzeba angielskiego.. cos za cos niestety..
nie wiem jak sprawy sie maja teraz w Next w south elmsall, podobno mialo sie cos ruszyc od lipca, jak bede wiedziala cos wiecej moge dac znac ;))28th czerwiec 2013 o 12:33 am #6109dziabaduch
Uczestnikaa chodzilo mi o DHL obok Lakeside na decoy bank south czy cos takiego 😛
28th czerwiec 2013 o 11:53 am #6110Piter-1989
Uczestnikja pracowalem w tym DHL na lakeside i tam to taka praca raczej sezonowa bo do ok. wrzesnia i 'dowidzenia’:(( chociaz jakby nic innego nie bylo to na poczatek trzeba by bylo isc nawet…
dziabaduch a wspomnialas cos o wincantonie tym obok DHL.. Tam jakas agencja przyjmuje??
a jest jeszcze z tego co wiem Amazon tez gdzies na lakeside, nie wiesz czy tam potrzebuja ludzi i jaka agencja?
a orientujesz sie moze o Next tym na armthorpe lub IKEA?Dzieki za informacje:D
28th czerwiec 2013 o 1:45 pm #6111dziabaduch
Uczestnikno niestety tak w DHLu jest nadal ;<
Do Wincantona przyjmuje csp tu jest ogloszenie : http://doncaster4u.pl/index.php/ogloszenia.html?pid=54&sid=9723:Praca-w-magazynie ale niech was nie zmyli, ze jest po Polsku, bedziecie rozmawiac z Polka, ale po angielsku, ale na indukcji bedzie rozmawial Anglik 😀 wiec trzeba sie przygotowac 😉
Do amazonu probowalam, ale chyba nie przez ta agencje… bo przez PMP probowalam, ale nie zadzwonili nigdy..,
Next na amthorpe slyszalam, ze zlikwidowali jeden dzial i nie potrzebuja na razie ludzi, a do Ikei nie mam niestety zielonego pojecia ;<Spoko nie ma sprawy :))
28th czerwiec 2013 o 5:11 pm #6112Piter-1989
Uczestnikdzieki dziabaduch jeszcze raz za pomoc:) trzeba bedzie poprobowac w tych miejscach jak juz sie bedzie na miejscu, troche obaw mam ale mam nadzieje ze bedzie dobrze…:D
jakbys Ty lub pozostali uzytkownicy portali miala/mieli jakies jeszcze informacje, cos wiedziala gdzie mozna probowac i bys sie podzielila bede Ci wdzieczny:)pozdrawiam;)
-
AutorWpisy
- Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.