PRACA W DONCASTER

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 27 total)
  • Author
    Anetka W
    Participant

Witam
    Czy ktos się może z was orientuje,gdzie teraz mogą przyjmowac do pracy,będę bardzo wdzięczna za jakąkolwiek wiadomość 🙂

Monika
    Participant

a jakiej pracy szukasz??

Anetka W
    Participant

Tej pracy to szuka mój mąż,na tą chwilę może być gdzieś na produkcji czy przy pakowaniu.Składał już kwestionariusz w jakiejś firmie ale na razie cisza. 🙁
    Ma swoje auto,więc z dojazdem nie maiał by problemu

Monika
    Participant

Ok popytam I dam znac 🙂

Marlena Marlena
    Participant

witam .
    A słyszał może ktoś o jakieś pracy za barem typu barman,kelner czy ewentualnie zmywak . Mogła bym zacząć od zaraz mam doświadczenie w tej branży .

Łukasz Kot
    Participant

Cześć. Szukam pracy!! Jakby ktoś coś słyszał to proszę o wiadomość!! Z góry dziękuję!!!

Anetka W
    Participant

Z góry dziękuję 🙂
    a powiedzcie mi jak to jest z tym numerem NINO
    trzeba go zrobić przed podjęciem pracy czy w trakcie??Pytam bo słyszałam dwie różne wersje i nie wiek mtóra jest prawdziwa

Monika
    Participant

Hej wyglada na to ze chyba ciezko teraz z praca. Nawet zwalniaja w niektorych mie
    jscach. Popytam jeszcze po znajomych.

Doncaster
    Keymaster

podobno w Next mozna by sie zalapac 🙂 przez agencje oczywiscie. chyba Flame tam rekrutuje i jescze taka jedna agencja w wakfield ale nie pamietam nazwy! nie wiem czy aktulanie jeszcze przyjmuja ale warto zadzwonic do tych agencji i popytac. moze akurat cos sie trafi 🙂

Irena
    Participant

Rekrutacje są też często w Cranswicku tzw. boczkach,ale to jest w Sherburn in Elmet z 22 mile od Doncaster. Praca po 12 godz w chlodnych warunkach:),ale idzie wytrzymać:)

Anetka W
    Participant

Dziękuję 🙂
    Przesłałam mężowi i zobaczymy może sie uda w końcu

Darek kkkkkk
    Participant

DO MICHAL – Czy możesz podać numer kontaktowy do przedstawiciela flame w doncaster ?

Darek kkkkkk
    Participant

Do MICHAL – Czy możesz podać numer kontaktowy do przedstawiciela Agencji Flame w doncaster. Też poszukuje pracy.

Doncaster
    Keymaster

[quote=”daro2408″ post=2736]Do MICHAL – Czy możesz podać numer kontaktowy do przedstawiciela Agencji Flame w doncaster. Też poszukuje pracy.[/quote]
    Nie wiem czy mają kogos w Doncaster. Od dawna maja biuro w Wakefield. Numer znaleziony w Google, sam nie sprawdzałem 😉 01924 433004

Darek kkkkkk
    Participant

Czy funkcjonuje jeszcze agencja templine? Jeżeli tak prosił bym o wasze opinie tej agencji.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 27 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.