praca na nocne zmiany

Wyświetlanie 7 wpisów - od 1 do 7 (z 7 w sumie)
  • Autor
    Wpisy

Czy ktoś może wie gdzie obecnie przyjmują do pracy na nocne zmiany lub part time? Oprócz asosa I nexta 🙂

Marika
    Uczestnik

oj ciezko teraz dostac prace na part time sama szukam cos na ok 20-25 godz tygodniowo jak sa to na 8godz tyg. lub 10 🙁 szukam juz drugi miesiac wiec powodzenia 🙂

Iwka jak masz własny transport to może spróbuj do asosa? Pracowała byś niedziela, poniedziałek po 10godz, agencja transline. Mi by pasowało nawet 8 godz tygodniowo, tylko popołudniu albo wieczorami. Jak coś ci sie rzuci w oczy to dawaj znać 🙂

Marika
    Uczestnik

a powiedz mi gdzie jest ta agencja?i co to za praca w tym asos?i gdzie to jest?

Agencja I magazyn jes w Grimethorpe (koło Barnsley). Tam pikują I pakują ubrania. Praca podobna jak w next. Trzzeba mieć własne auto bo inaczej nie dojedziesz. Z Doncster nie ma tam autobusu.
    Nr do agencji nie mam, musałayś w google poszukać.

Marika
    Uczestnik

angel gdzie mieszkasz bo widzialm ogloszenie potrzebuja do sprzatania na 2 godz dziennie na carcroft…a po agencjach chodzilas?ja widzialam ogloszenia ale niestety praca na rano a nie mam z kim dziecka zostawic 🙁

widziałam ale nie mam auta noi ja też nie mogę rano pracować, jedynie późne popołudnia, wieczory lub nocki

Wyświetlanie 7 wpisów - od 1 do 7 (z 7 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.