PRACA NA LIPIEC !

Wyświetlanie 9 wpisów - od 1 do 9 (z 9 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Mateusz Ramus
    Uczestnik

Witam mam 21 lat i w lipcu chcę wyjechać na Anglii i zamieszkać w Barnsley. Czy ktoś mógłby pomóc na początku w znalezieniu pracy? 🙂 Uczę się w zawodzie ratownik medyczny mam nadzieję że znajdzie się ktoś chętny do pomocy na początek przynajmniej w znalezieniu pracy.. Jeżeli znajdzie się koś chętny proszę o pilny kontakt na gg :3265250 lub email: mat_ram@wp.pl

http://www.flamejobs.pl/

skontaktuj sie z nimi,napweno bedzie rekrutacja w lecie do fabryki meblo kolo barnsley

Mateusz Ramus
    Uczestnik

Dzięki a słyszałem jeszcze o jakiejś fabryce butelek w Barnsley.. Ktoś wie jak ona się nazywa? 🙂

Mateusz Ramus
    Uczestnik

a jeszcze czy ktoś zna jaki jest rozkład jazdy autobusów lub pociągów z Scheffield do Barnsley?

Mateusz Ramus
    Uczestnik

Mam pytanie czy pomógłby ktoś w zadzwonieniu do firmy w Anglii? Chodzi o to że ja nie mówię zbyt dobrze po Angielsku… ii wiem że oni tam skrótami lubią mówić..

Doncaster
    Klucznik

[b]Mateusz R napisane:[/b]
    [quote]Mam pytanie czy pomógłby ktoś w zadzwonieniu do firmy w Anglii? Chodzi o to że ja nie mówię zbyt dobrze po Angielsku… ii wiem że oni tam skrótami lubią mówić..[/quote]
    Prosze trzymac sie tematu albo otworzyc nowy.

Lajla
    Uczestnik

[b]Mateusz R napisane:[/b]
    [quote]a jeszcze czy ktoś zna jaki jest rozkład jazdy autobusów lub pociągów z Scheffield do Barnsley?[/quote]

http://www.travelsouthyorkshire.com/

marika
    Uczestnik

jesli chodzi o transport do sheffield to chyba chodzi ci o to ze po przylocie tylko ze lotnisko jest w doncaster, jezdza autobusy chyba x19

x19 jezdzi do barnsley
    na bus station w doncaster mozna sie przesiasc do x78 do sheffield

Wyświetlanie 9 wpisów - od 1 do 9 (z 9 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.