Praca dla kierowców

Wyświetlanie 5 wpisów - od 1 do 5 (z 5 w sumie)
  • Autor
    Wpisy

Dodałem w formie ogłoszenia ale może na forum będzie miało większą oglądalność. Polecam agencję szczególnie, że mają ciekawy kontrakt w DFS na Adwick. Naprawdę godna polecenia agencja. Roboty więcej niż można przerobić 😀 Ogłoszenie dodaje po angielsku bo szukają ludzi z komunikatywnym angielskim więc nie ma sensu tłumaczyć.

ABLE the Agency are recruiting HGV Class 1 & 2 (C+E & C) driver for various contracts throughout the Yorkshire region. Candidates must have a relevant UK licence, UK digital tachograph card, previous experience driving the relevant category of vehicle and no more than 6 penalty points. They must also be able to provide 2 years employment history for references. Salaries vary between £16,000 – £28,000 per year, pro rata, depending on experience and all shift patterns and days are available.

Please contact Kirsty or Craig on 0114 261 7474 for further details.

Dariusz
    Uczestnik

Nie zna ktoś może Agencji dla kierowców gdzie nie wymagją angielskiego prawka ostatnie 2 lata jezdziłem w uk na polskim prawku szukam pracy mam prawko C+E

Zmień sobie i tyle. Pracodawcy nie chcą zatrudniać kierowców z polskim prawkiem, bo w razie wypadku są kłopoty z ubezpieczycielem. Trzeba mieć pełne brytyjskie i tyle. Na polskim prawku to co najwyżej na vana robotę znajdziesz…

Dariusz
    Uczestnik

A czy po nowym roku jak zmienie prawko to dużą mam szanse na znalezienie pracy jako kierowca w york shire ?

[b]Daro778 napisane:[/b]
    [quote]A czy po nowym roku jak zmienie prawko to dużą mam szanse na znalezienie pracy jako kierowca w york shire ?[/quote]

Zależy na jakim stopniu masz angielski. Jak umiesz się porozumiewać bez oporów i masz doświadczenie za kółkiem to z pracą nie powinieneś mieć najmniejszego problemu.

Mimo kryzysu- pracy dla kierowców jest do oporu.

Wyświetlanie 5 wpisów - od 1 do 5 (z 5 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.