praca

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • Author
    lukasz86uk1
    Participant

hej jesli ktos sie orientuje jak wyglada rekrutacja do vawina lub polipipe w edlington prosiłbym o jakies namiary dziekuje bardzo i pozdrawiam

robix5
    Participant

a przyjmuja tam?

Izabela K
    Participant

Do Polypay przyjmuje agencja Taskmaster która mieści się obok przychodni 8-8 albo łatwiej będzie jeśli napisze ze obok Royal Train 🙂 z tego co mi wiadomo to przyjmują ale tylko z znajomoscia języka angielskiego ale próbować zawsze można.

Urszula
    Participant

I z flaszka 😉
    A wogole, to straszne, ze w Anglii przyjmuja do pracy ze znajomoscia angielskiego. Jawna dyskryminacja.

Agata Sworowska
    Participant

Lucyna ty tak żartujesz czy naprawdę myślisz ?

Urszula
    Participant

Nie jestem smiertelnie powazna :silly:

lukhasz
    Participant

no mnie tam wzieli, do wirquim to sie teraz tak zwie. moj angielski to taki sobie, dzien porobilem i na razie jeszcze nic

Zdzislaw
    Participant

Do hotelu koło lotniska potrzebują od zaraz 6.19/h ale masz płacone na accord czyli za ilośc zrobionych pokoi angielski podstawowy ale jest jeden haczyk idąc tam do pracy nie wiesz kiedy będziesz miał dzien wolny i czy będziesz go miał wogule , a i ostatnio w modzie praca do upadłego zaczynasz rano a niewiesz kiedy skonczysz .Polecam POLSKA WAJZERKA pani Agnieszka spoko babka każdemu w tyłek wchodzi a pózniej za plecami każdemu tyłek rabie . ale tak to juz jest jak sie granatem od pluga kogoś oderwie to po awansie nie widzi nic poza czubkiem swojego nosa.

Urszula
    Participant

Praca marzenie.
    Moze komus sie przyda – dzis dzwonila do mnie pani z Solsbury Solution z praca w Nextcie w South Elmsall. Nr tel01924666521. Powiedziala mi, ze szukaja ludzi do pracy, wiec moze warto tam zadzwonic, jesli ktos poszukuje. Ja sie nie wybieram, bo szukam pracy na pol etatu.

Jahnmagdalena
    Participant

A w nexcie przyjmują na pól etatu ?

Urszula
    Participant

Czasami oglaszaja sie z praca na pol etatu. Sporo osob tam pracuje po 20 godz tygodniowo lub w weekendy w niektorych magazynach. Ostatnio byla, ale aplikacje dostepne byly dla znajomych i rodziny pracownikow. Ostatnio Next byl oskarzany o nie zatrudnianie lokalnych pracownikow, a np Polakow, wiec zaloze sie, ze beda rozpatrywac aplikacje tylko Anglikow.
    Jesli idziesz przez agencje, to praca jest zawsze na caly etat.

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.