Do Polypay przyjmuje agencja Taskmaster która mieści się obok przychodni 8-8 albo łatwiej będzie jeśli napisze ze obok Royal Train 🙂 z tego co mi wiadomo to przyjmują ale tylko z znajomoscia języka angielskiego ale próbować zawsze można.
Do hotelu koło lotniska potrzebują od zaraz 6.19/h ale masz płacone na accord czyli za ilośc zrobionych pokoi angielski podstawowy ale jest jeden haczyk idąc tam do pracy nie wiesz kiedy będziesz miał dzien wolny i czy będziesz go miał wogule , a i ostatnio w modzie praca do upadłego zaczynasz rano a niewiesz kiedy skonczysz .Polecam POLSKA WAJZERKA pani Agnieszka spoko babka każdemu w tyłek wchodzi a pózniej za plecami każdemu tyłek rabie . ale tak to juz jest jak sie granatem od pluga kogoś oderwie to po awansie nie widzi nic poza czubkiem swojego nosa.
Praca marzenie.
Moze komus sie przyda – dzis dzwonila do mnie pani z Solsbury Solution z praca w Nextcie w South Elmsall. Nr tel01924666521. Powiedziala mi, ze szukaja ludzi do pracy, wiec moze warto tam zadzwonic, jesli ktos poszukuje. Ja sie nie wybieram, bo szukam pracy na pol etatu.
Czasami oglaszaja sie z praca na pol etatu. Sporo osob tam pracuje po 20 godz tygodniowo lub w weekendy w niektorych magazynach. Ostatnio byla, ale aplikacje dostepne byly dla znajomych i rodziny pracownikow. Ostatnio Next byl oskarzany o nie zatrudnianie lokalnych pracownikow, a np Polakow, wiec zaloze sie, ze beda rozpatrywac aplikacje tylko Anglikow.
Jesli idziesz przez agencje, to praca jest zawsze na caly etat.