Praca
Polacy w UK, Polonia w Anglii – Doncaster.pl › Fora › Polskie forum – Polonia w Yorkshire › Praca › Praca
- Ten temat ma 14 odpowiedzi, 6 głosów, a ostatnio został zaktualizowany 13 lat, 8 miesięcy temu przez
marta.
-
AutorWpisy
-
1st sierpień 2012 o 5:47 pm #4584
Kicia
UczestnikSzukam pracy przy pakowaniu, lub sprzątaniu Rotherham, Sheffield, lub Doncaster wraz ze znajomym z samochodem nigdy nie byłam zarejestrowana w żadnej Agnecji więc jeśli ktoś ma namiary na Agnecje pracy gdzie teraz przyjmują proszę o info najlepiej jakby pracowała tam Polka ale niekoniecznie dziękuje z góry życzliwym osobom .
2nd sierpień 2012 o 8:34 pm #4585Urszula
UczestnikW Meridianie jest Polka – Gosia. Ta agencja jest kolo pubu Red Lion kolo Marketu. Chyba teraz maja znow prace w nextcie.
Tutaj tez bylo ogloszenie do pakowania kosmetykow w DHL przez Right Direction. Jest nr kontaktowy i email do Polaka. Tylko ta praca to jakas lipa. Nie dosc,,ze naginasz przy tasmie, chociaz mily pan mowil o zupelnie innej pracy, to jeszcze chodzisz kilka dni, a potem informuja Cie, ze z jakichs tam powodow pracy dla Ciebie nie ma, za to wysylaja tam nowych ludzi.2nd sierpień 2012 o 8:50 pm #4586iga9
UczestnikA skąd wiesz jak jest na pakowaniu kosmetyków? PReciez wiadomo ze tam jest praca przy lince. Jak wszedzie. Byłaś tam?
Nie widze nigdzie tego numeru o ktorym mowisz, moglabys podać ?W meridianie przyjmowali do nexta, ale teraz ludzie pracuja na telefon i raczej to sie nie zmieni, duzo tez odeslali do domu. NO i jest tam Polka, ale to nie zmienia faktu, ze trzeba umiec angielski.
A Ty podawalas tu ostatnio duzo namiarow na prace, cos Ci sie udalo znaleść?
2nd sierpień 2012 o 10:09 pm #4587Urszula
UczestnikMoze zmien ton
Wlasnie pakuje w DHLu kosmetyki, wiec tak sie sklada, ze wiem jak to wyglada. I, o ile wiem, to np w Tickhill w tej samej firmie nie ma zadnych linii. Widzialam na wlasne oczy, wyobraz sobie.
Dziewczyna, ktora zaczela post, pytala o agencje, w ktorych jest jakas Polka, aczkowlwiek nie jest to dla niej tak istotne, jak wynika z postu, wiec chyba jezyk troche zna.
Ja juz znalazlam kilka prac. Kazda to gowno, za minimum wage.
Czy trzeba znac angielski, niby tak, ale mnostwo ludzi zna jakies tam podstawy i pracuje.
Co do ogloszenia, o kosmetykach, o ktorym pisalam, uslyszalam do pana z agencji, ze to bedzie zupelnie inaczej wygladalo. Oryginalne ogloszenie tez wygladalo nieco inaczej, niz pozniej.
Jesli chcesz telefon, prosze bardzo: 079045868473rd sierpień 2012 o 3:22 am #4588?
UczestnikPrzyjmują do DHLa?
3rd sierpień 2012 o 4:46 am #4590Kicia
Uczestniko jejku nie kłoćcie się 🙁 chciałam tylko prosić o telefon do Agencji gdzie mozna sie zachaczyc na jakas prace , angielski u mnie podstawowy tyle o ile się dogadam dlatego pisalam ze lepiej jakby byla polka ale niekoniecznie. Mi niechodzi aby nawet praca była codziennie moze byc 2 razy w tyg ale bym miala dojazd i jaki kolwiek grosz bo w domu siedziec to już człowiek wariuje . A chciałabym poznać jakies życzliwe osoby wyjsc do ludzi .
3rd sierpień 2012 o 6:27 am #4591Urszula
UczestnikSprobuj z tym DHLem. Ten nr tel jest do Polaka. Ma na imie Michal. Wczoraj przyszlo kilka nowych osob, wiec na pewno jeszcze przyjmuja. Z tego co widze, to ludzie kilka dni pracuja, a potem maja kilka dni wolnych.
Przy rejestracji zdajesz test z angielskiego, ale jest bardzo prosty.3rd sierpień 2012 o 7:17 am #4592?
UczestnikA ten numer do tego Polaka to co to za agencja? To jest z Doncaster?
3rd sierpień 2012 o 6:19 pm #4594Urszula
UczestnikAgencja jest z Leeds – Right Direction. Ogloszenie powinno jeszcze byc tutaj na stronie w dziale praca.
Rejestracja odbywa sie w Jobcentre, a potem induction i drug testy w DHLu na Lakeside.
Tam juz mamy agencje 247 i pana, ktory jest naszym przedstawicielem.3rd sierpień 2012 o 8:47 pm #4595Kicia
UczestnikDziękuje Lucynko za numer dzwoniłam ale ten Pan nie odbiera może zajety jest:( dostałam jescze jedn numer telefonu koło Rotherhamu koło mnie tez do pakowania lae musze zadzwonic . Problem teraz bedzie ze chyba ten chlopak z samochodem co szukal pracy juz znalazł a ja sie nie dostane na ranna zmiane do Doncaster z Rotherhamu 🙁
3rd sierpień 2012 o 9:36 pm #4596Urszula
UczestnikMoze napisz mu smsa. Na pewno oddzwoni. Pytalam go, czy beda jeszcze potrzebowac ludzi do pracy i mowil, ze tak.
Tutaj chyba moglabys sie dogadac, zeby robic tylko popoludnia, albo nocki. Ja znowu moge tylko na rano i tez bede sie dogadywac, czy tak sie da.Tu masz jeszcze jakies ogloszenie do pakowania w Rotherhamie:
leanne.hopkinson@gap-personnel.com
Picking and packing very small items of clothing. Must be able to handle small items and able to work to target.£6.08 PER HOUR
Hours
44- 48 PER WEEK, SHIFT WORK
MALTBY, ROTHERHAM, S YORKS S66Ostatnio Stafforce Recruitment sie oglaszal z praca do magazynu. Mozesz sie zarejestrowac na ich stronie, ale maja siedzibe w Rotherhamie i mozna isc osobiscie.
3rd sierpień 2012 o 10:31 pm #4597Kicia
UczestnikLucynko czy mzoesz podac mi do siebie telefon jezeli to nie problem abys napisala mi na meila bo tak przez forum to ciezko podaje samanta2727@poczta.fm lub gg 4310622
7th sierpień 2012 o 12:08 am #4621iga9
UczestnikKtoś wie co to za fabryka?
16th sierpień 2012 o 10:00 pm #4657michael
UczestnikWitam, czy ktos moze wie gdzie potrzebuja do pracy z tym ze jestem w trakcie wyrabiania insurance number, wlasciwie numer juz powinienem miec bo czekam ponad 2 tyg ale jeszcze go nie otrzymalem. Gdyby ktos cos wiedzial prosze o informacje, z gory dzieki i pozdrawiam.
18th sierpień 2012 o 8:01 am #4672marta
UczestnikWitam czy wie ktos moze jaka agencja rekrutuje do Tesco na lakesid?
-
AutorWpisy
- Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.