Poszukuje osobe z vanem i ceną nie z kosmosu

Polacy w UK, Polonia w Anglii – Doncaster.pl Fora Polskie forum – Polonia w Yorkshire Praca Poszukuje osobe z vanem i ceną nie z kosmosu

Wyświetlanie 9 wpisów - od 1 do 9 (z 9 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Kicia
    Uczestnik

Czy może ma ktoś namiary na osobę która posiada większe auto typu van żeby przewieżć pare rzeczy na terenie Rotherhamu tylko proszę osoby o kontaktowanie się cena nie z kosmosu zaśpiewal mi facet 50f….. a ja musze 2 takie kursy zrobic w przeciągu 2 tyg (…)

Doncaster
    Klucznik

[quote=”Kicia2727″ post=4669]zaśpiewal mi facet 50f….. (…)[/quote]Jak ktoś ma firmę, płaci ubezpieczenia i podatki to taniej tego nie zrobi 😉 Może tutaj kogos znajdziesz [url=https://www.doncaster.pl/firmy/15568-transport-paczki.html]https://www.doncaster.pl/firmy/15568-transport-paczki.html[/url]

Gizmo
    Uczestnik

Dobra cena 🙂

Kicia
    Uczestnik

Dobra cena za przewizienie paru kartonów i roweru …. nie przesadzajmy chyba taxówkę wezme bo 50f nie dam za pare rzeczy i to jeszcze gościu nie bedzie nic wnosił tylko kurs

Kicia
    Uczestnik

Myślałam że odezwie się ktos prywatny nie firma przewozowa ….. ale takich tutaj nie ma co przewiozą taniej rodakowi i chcą pare groszy zarobić z Doncaster zawsze sobie liczą a w Rotherhamie nikogo nie ma z takim autem :unsure:

Doncaster
    Klucznik

Nie ma takich bo nie ma czegoś takiego jak van do prywatnego użytku 🙂 Firmy ubezpieczeniowe nie są głupie. Za vana trzeba płacić commercial insurance.

Kicia
    Uczestnik

Mam kurs za 35 f 🙂 ale nie 50 :/

Doncaster
    Klucznik

Good for you :-)To bardzo tanio… tak tanio, że po odliczeniu podatku, ubezpieczenia, paliwa i innych kosztow prowadzenia firmy wydaje się, że więcej można zarobić w fabryce niz majac własną firme 🙁

Kicia
    Uczestnik

I jeszcze ja skorzystałam bo pozbywam się od razu starych rzeczy z domu:) tak Pan jest chyba bardziej życiowy 🙂

Wyświetlanie 9 wpisów - od 1 do 9 (z 9 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.