Poszukuje namiarów na agencje przyjmującą do Dhl.

Polacy w UK, Polonia w Anglii – Doncaster.pl Fora Polskie forum – Polonia w Yorkshire Praca Poszukuje namiarów na agencje przyjmującą do Dhl.

Wyświetlanie 6 wpisów - od 1 do 6 (z 6 w sumie)
  • Autor
    Wpisy

Witam, jak w tytule, chciałabym się dowiedzieć jakie agencje przyjmują w tym roku do Dhl,
    Wiem o agencji 24/7 , czy ktoś mógłby podać namiary na tą agencje, ktoś orintuje się może czy przyjmują tam w tej chwili.
    Wie ktoś coś o innej agencji która przyjmuje? W tamtym roku pracowalam tam przez inną , w której zatrudniał polak .

dziabaduch
    Uczestnik

Przyjmuja, ale praca jest dopiero od lipca i jezeli z jezykiem jest kiepsko, to ciezko juz sie tam dostac wlasnie bez jezyka. w zeszlym roku bylo bardzo latwo sie tam dostac, bo blue arrow przyjmowalo, ale odkad 24/7 przejelo DHL jest wymagana wieksza znajomosc angielskiego…
    Jesli nadal jestes zainteresowana i masz komunikatywny angielski moge podac Ci numer 😉

Agata Sworowska
    Uczestnik

Witam

Mam pytanie do jakiej pracy tam przyjmują ???
    Ja znam dość dobrze angielski i była bym zainteresowana 🙂 czy mogła bym dostać numer telefonu ?

Urszula
    Uczestnik

Jak dosc dobrze znasz angielski to szukaj pracy gdzie indziej. Postawia Cie na tasmie i bedziesz naginac jak robocik.

magda
    Uczestnik

motylek ja moge Ci podac, podaj maila 😉

dziabaduch
    Uczestnik

Niestety w DHL jest to praca bardziej sezonowa, moze do grudnia od lipca, ale na jakis czas czemu nie poki nie znajdzie sie cos lepszego 😉 No i jak wczesniej Lucyna napisala, stoisz przy lince i pakujesz prezenty choinkowe skladajace sie np. z dezodorantu i zelu pod prysznic, takie jak sprzedaja w Boots. 07711377092 i to jest numer do Clare 😉 Bardzo fajna babka 😀

Wyświetlanie 6 wpisów - od 1 do 6 (z 6 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.