Poszukiwanie pracy, które agencje aktulanie przyjmują?

Polacy w UK, Polonia w Anglii – Doncaster.pl Fora Polskie forum – Polonia w Yorkshire Praca Poszukiwanie pracy, które agencje aktulanie przyjmują?

Wyświetlanie 4 wpisów - od 1 do 4 (z 4 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Darek kkkkkk
    Uczestnik

Witam,
    Pilnie poszukuje pracy i teraz mam prośbę do was jeżeli wiecie gdzie są aktualnie przyjęcia proszę o odpowiedź. Myślę że pomożecie również innym forumowiczom z podobnym tematem który teraz się często pojawia. Które agencje odwiedzić w pierwszej kolejności na obecną chwilę.

Anna Lelakowska
    Uczestnik

Przyłączam się do pytania:). Jeśli o mnie chodzi może to być praca na pełen, pół etatu czy kilka godzin tygodniowo. Najlepiej jako opiekunka do dziecka, gdyż w tym mam największe doświadczenie. Mogę też pracować jako pomoc na kuchni, sprzątaczka, na produkcji itp. Niestety mój angielski na razie jest na słabym poziomie, więcej rozumiem niż potrafię powiedzieć. Będę wdzięczna za jakąkolwiek informację. Pozdrawiam, Ania:)

Urszula
    Uczestnik

Moj znajomy pracuje w Symphony i wiem, z teraz tam szukaja – agencja z Wakefield Solsbury Solution (Chyba tak sie to pisze) – 01924 666 529
    Ostatnio Blue Arrow, Prime Time Recruitment oglaszaja sie z jakimis magazynami. Blue Arro chyba rekrutuje do Tesco w Thorne.
    Jesli zalezy Ci chociaz na paru godzinach, to mozesz Zajsc do Travail Employment. Ja sie tam kiedys zarejestrowalam i panie wydzwaialy do mnie, a to , zeby do ziemniakow na jednen ddzien w tygodniu, a to jakies nalepki na masla orzechowe naklejac. Moze, jak pare razy pojdziesz do takich dorywczych robot, dadza Ci cos bardziej stalego.
    W tej pierwszej agencji pracuja Polacy.

Dorota Chyla
    Uczestnik

sa przyjecia do ABP/mieso-jesli jeszcze ktos tego nie zna:)/ agencja creative 0770611630

Wyświetlanie 4 wpisów - od 1 do 4 (z 4 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.