Pomocy ! Jak moge sie dostać ze stacji kolejowej w Doncaster na lotnisko Robin Hood

Polacy w UK, Polonia w Anglii – Doncaster.pl Fora Polskie forum – Polonia w Yorkshire Praca Pomocy ! Jak moge sie dostać ze stacji kolejowej w Doncaster na lotnisko Robin Hood

Wyświetlanie 6 wpisów - od 1 do 6 (z 6 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Kludia Adamczuk
    Uczestnik

Witam. Niebawem wybieram sie do Polski. Wylatuje z lotniska Robin Hood. Jednak nie wiem jak moge sie tam dostać ze stacji kolejowej na ktrej wysiadam(doncaster) Czytalam w internecie ze są jakies autobusy ? jednak nie znam miasta i ciężko będzie mi się odnaleźć 🙁 Jakieś podpowiedzi ? Moze taxi tylko czy dużo zapłace ? POmocy !!

asia
    Uczestnik

Stacja kolejowa połączona jest ze stacja autobusową .ze stanowiska A1 jeżdżą autobusy bezpośrednio na lotnisko .przed stacją stoją taksówki .koszt do 15 £ .pozdrawiam i życzę szczęśliwej podróży 🙂

Gizmo
    Uczestnik

Daj znac co i jak to ja zawioze Cie za 7 funtow. Pozdrawiam

Kludia Adamczuk
    Uczestnik

Jeśli to nie problem to chciałabym skorzystać z Twojej pomocy 🙂 Jade 21 października i o godz 17 ;40 jestem w Doncaster 🙂 Jeśli nie pracujesz w tych godzinach mozemy się umowić 😛 Jeśli nie dasz rady spróbuje dostać sie na lotnisko autobusem

Gizmo
    Uczestnik

jak cos to dzwon 07516524146 🙂

Kludia Adamczuk
    Uczestnik

Okej 🙂 Bede sie odzywać na 100%

Wyświetlanie 6 wpisów - od 1 do 6 (z 6 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.