Polskie książki dla dzieci

Wyświetlanie 7 wpisów - od 1 do 7 (z 7 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Monika
    Uczestnik

hej,
    mam dwoje dzieci w wieku 4 i 1,5 roku i poszukuję jakichś fajnych polskich książeczek edukacyjnych. Czy gdzieś w Doncaster mozna takie wypożyczyć, kupić, może odkupic lub pozamieniać się z innymi matkami? ja mam troche grających, bajeczek do czytania, gumowych do kąpieli 🙂 i chętnie je oddam w zamian za jakieś rozwijające książki. Może gdzieś stworzyć takie miejsce, gdzie można by wymieniac się książkami? to postulat matki 🙂

BOOKARNIA
    Uczestnik

Mieliśmy przyjemność prowadzić takie miejsce he he była to Bookarnia na Beckett road książki można było wypożyczać ,sami na własny koszt ściągnęliśmy 3000 książek dziś mam 6 worków które mi zalegają na altanie ponieważ nikt nie potrafił tego docenić ,jeśli naprawdę interesują cię książki to zapraszam możesz sobie wybrać co ci się podoba ,a jest w czym,oddam za darmo .W sumie to informacja dla wszystkich zainteresowanych chcących nabyć polskie książki , jeszcze kilka tygodni i już nie będzie takiej możliwości sprzątam ogród więc trafią na śmietnik miejski.

Jak byłem zmuszony zlikwidować domową bibliotekę, to załadowałem książki w kartony i oddałem do biblioteki miejskiej tu w Doncaster… szkoda wyrzucać… bez problemów wzięli Polskie książki…

reni88
    Uczestnik

naprawde szkoda wyrzucac ksiazki na smietnik,moze jest jakies miejsce w doncaster do ktorego mozna je zaniesc, takie w ktorym spotykaja sie Polacy?mozna przeczytac odniezc z powrotem i wziazc nastepna.nie wiedzialam,ze mielismy wypozyczalnie ksiazek w Doncaster a szkoda bo zamawiam ksiazki w ksiegarniach internetowych…na ktore czasami trzeba czekac tygodniami…a o cenach nawet nie wspomne.

BOOKARNIA
    Uczestnik

do Sniper
    może i tak było ja byłem z propozycja przekazania wszystkich zasobów jakie mieliśmy razem ok 3000 tyś książek ,sprawa została przekazana do dyrekcji biblioteki a następnie do zarządu council doncaster ale niestety to nie domowa biblioteczka i na tym się skończyło zero odpowiedzi,kolejnym miejscem gdzie chcieliśmy przekazać książki była nasza słynna Polska Szkoła to zostawię bez komentarza .Jeśli ktoś chce oddam w każdej chwili.

Monika
    Uczestnik

to ja się skrzyknę z koleżankami i wpadniemy grupą przebrać te książki 🙂 gdzie mamy sie zgłosić?

BOOKARNIA
    Uczestnik

telefon jest na profilu zapraszam w tygodniu w ten weekend nie będę dostępna

Wyświetlanie 7 wpisów - od 1 do 7 (z 7 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.