Polski dentysta w Doncaster lub okolicach

Wyświetlanie 15 wpisów - od 1 do 15 (z 15 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Edyta Walasik
    Uczestnik

Witam,

szukam polskiego dentysty w Doncaster lub okolicach. Jesli wiecie gdzie moge go znalezc to bede wdzieczna za informacje.

xarczix
    Uczestnik

Podobno jest w sheffield i raz słyszałem że jest w Doncaster… ale nigdzie i nigdy nie usłyszałem potwierdzenia tych informacji..a w sumie na wszelki wypadek chciałbym wiedzieć też czy takowy istnieje.

jarek hand
    Uczestnik

siema Malaya,

polecam dentystke w South Elmsall na Barnsley rd, prawie naprzeciwko

ploskiego sklepu ’ havenly food’ jest tam kilku polskich dentystow,

aczkolwiek ja korzystalem z uslug Agnieszki, ktora moge polecic

Podaje jedyny numer, pod ktorym odbywa sie rejestracja: 01977 645002.
    Czynny jest w godzinach 9:00 – 18:00

pozdrowienia jarek

Doncaster
    Klucznik

I w Wakefield też jest http://www.poldent.co.uk

Edyta Walasik
    Uczestnik

Czesc Jarek,

dzięki za namiary. Skorzystam

agn..
    Uczestnik

Witam, numer podany powyzej jest moim prywatnym numerem. Prosze nigdy nie dzwonic pod niego w celu umowienia wizyty badz naglym wypadku.

Podaje jedyny numer, pod ktorym odbywa sie rejestracja: 01977 645002. Czynny jest w godzinach 9:00 – 18:00.

Agnieszka

jarek hand
    Uczestnik

sorry Agnieszka, numer uaktualnilem

z uszanowaniem jarek

Urszula
    Uczestnik

Ja chodzilam wlasnie do Agnieszki na Bentley, ale ona juz tam nie pracvuje. Jest tam jeszcze jedna Polka, z tego co wiem.

kasianolo
    Uczestnik

[b]agn.. napisane:[/b]
    [quote]Witam, numer podany powyzej jest moim prywatnym numerem. Prosze nigdy nie dzwonic pod niego w celu umowienia wizyty badz naglym wypadku.

Podaje jedyny numer, pod ktorym odbywa sie rejestracja: 01977 645002. Czynny jest w godzinach 9:00 – 18:00.

Agnieszka[/quote]

marcela
    Uczestnik

czy nie ma problemu z rejstracja w przychodni w south elmsall jezeli jeszcze nigdy nie korzystalam z uslug stomatologa na wyspach?prosze o odp poniewaz potrzebuje pilnie wizyty dentystycznej i nie wiem co robic???

Urszula
    Uczestnik

Najlepiej zadzwonic, wtedy Ci powiedza.
    Kiedy ja potzrebowalam dentysty czekalam na emergency dwa dni i to najszybciej przyjeto mnie w Rotherhamie.
    Potem wyszukalam sobie w necie nr telefonow wszystkich przychodni dentystycznych w naszym regionie i tzreba bylo wykonac pare telfonow, pytac, czy przyjmuja jeszcze pacjentow NHS. W ktorejs tam z kolei mieli jeszcze wolne miejsca-akurat trafila mi sie na Bentley i przypadkowo polska dentystka. Juz wczesniej pisalam o tym. Tej dziewczyny juz tam nie ma, ale pracowala tam jeszcze jedna POlka. Nie wiem tylko, czy jest tam dalej.

marcela
    Uczestnik

dzieki wielkie za pomoc!!!

robson
    Uczestnik

Witam. Czy zna ktoś aktualne namiary na jakiegoś polskiego dentystę w Doncaster? Może być także prywatnie.Z góry dziękuję za odpowiedź.

magdalena
    Uczestnik

Hej. Ja korzystalam swego czasu z uslug polskiego dentysty (prywatnie) w Wakefield tutaj podam ci namiary: http://www.poldent.co.uk
    Ogolnie jakosc uslugi byla bardzo dobra. Polecam!

robson
    Uczestnik

Dzięki za adres. Pozdrawiam

Wyświetlanie 15 wpisów - od 1 do 15 (z 15 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.