POLSKA PRZYCHODNIA

Wyświetlanie 8 wpisów - od 1 do 8 (z 8 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    kaaziu1
    Uczestnik

Jaka jest najblizsza Doncaster polska przychodnia?

Monika
    Uczestnik

Hej
    Z tego co wiem to na pewno jest jedna badz nawet dwie w Machester, ale chyba jest tez cos w Wakefield.

kaaziu1
    Uczestnik

dziekuje patrzylam w internecie, chyba jednak lepiej przypadla mi do gustu ta w Manchesterze, Zielona Przychodnia. Szkoda, ze nie mamy czegos takiego w Doncaster, ale kto wie, wszystko przed nami 🙂

michal
    Uczestnik

Witam korzystalismy z zona z uslug w przychodni w manchasterze i nie polecam nikomu. Uwazam ze maja bardzo wysokie ceny ktore niestety nie ida w parze z jakoscia swiadczonych uslug. Nie bede pisal szczegolow ale jesli chodzi o ginekologa to odradzam bo po prostu naciagaja ludzi. Lekarz chcial leczyc zone na chorobe ktorej nie miala a stwierdzil ze ja ma bez przeprowadzenia szczegolowych badan mogl zaszkodzic dziecku ale dla nich liczyly sie zyski. pozdrawiam

kaaziu1
    Uczestnik

wlasnie tego sie obawialam 🙁 mialam taka sytuacje w Polsce tez lekarz ciagnal ze mnie kase i leczyl na chorobe ktorej nie bylo, okazalo sie to gdy zalamana stanem zdrowia poszlam do innego lekarza i on wykluczyl chorobe… a nie wie Pan ktoremu lekarzowi ginekologowi mozna zaufac? niedlugo bede rodzic, chodzi mi po prostu o rutynowe badanie po porodzie, czy wszystko jest ok, a do Polski sie nie wybieram dlatego szukalam tutaj. a z tego co slyszalam to w Anglii nie przeprowadzaja takich badan po porodzie. pozdrawiam

doncaster
    Uczestnik

Ja za to polecam publiczna sluzbe zdrowia jak nie radzisz sobie z angielskim zawsze mozesz poprosic o darmowego tlumacza . tu napewno nikt nie bd chcial cie naciagnac na kase 🙂 pozdrawiam

kaaziu1
    Uczestnik

ale nikt mnie nie skieruje do ginekologa, bo ja chce sie przebadac. pojde do niebieskiej przychodni pogadaja i tyle. nie chodzi o angielski.

kaaziu1
    Uczestnik

a tak w ogole to jak sie teraz rejestruje do lekarza? jak ktos nigdy nie mial tutaj lekarza, posiada insurance. jak ja sie zapisywalam to odbywalo sie to w przychodni 8 to 8, a jak jest teraz?

Wyświetlanie 8 wpisów - od 1 do 8 (z 8 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.