Polska Przychodnia w Manchester

Wyświetlanie 6 wpisów - od 1 do 6 (z 6 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Monika
    Uczestnik

Hej, mam pytanie. Czy ktos byl juz w tej „zielonej przychodni”?? Chcialabym sie tam wybrac do ginekologa ale nie ma za duzo komentarzy na forach na temat pracujacych tam lekarzy. Bede wdzieczna za jakies informacje w tej sprawie! dzieki

Urszula
    Uczestnik

Tylko tyle wiem, ze ceny zabojcze. JA tam wole juz chodzic do swojej osiedlowej przychodni.

Monika
    Uczestnik

[quote]Tylko tyle wiem, ze ceny zabojcze. JA tam wole juz chodzic do swojej osiedlowej przychodni.[/quote]
    Widzialam ceny na stronie internetowej. Sa wysokie to prawda. Dlatego chcialabym wiedziec czy warto. Problem jaki mam z angielskim lekarzami jest taki, ze kiedy pytasz o jakies badania to patrza na ciebie jak na wariata bo „niby po co ci to ” Mam tu na mysli np badania przed ciaza, czy masz dobry poziom prolaktyny i inne. Oni tego tutaj nie robia i zdziwieni sa dlaczego o to pytasz.

Zreszta nie tylko o ciaze tu chodzi, nawet zwykla wysypka na twarzy. Ja osobicie musialam odwiedzic 2 lekarzy zeby wkoncu dali mi cos co zacznie dzialac.
    Jedyna poztywna strona to ze sa mili:) hehe

Bede wdzieczna za jakies info na temat tych polskich przychodni.

Bylismy w Polskiej Przychodni w Manchester 3 razy u pediatry.Corka byla bardzo chora miala zapalenie pluc i to 2 razy tutaj lekarz w szpitalu stwierdzil ze nic jej nie jest i kazal podawac paracetamol. w Manchesterze pani doktorktora jest bardzo sympatyczna ja wyleczyla i jestem jej wdzieczna. Fakt ze duzo sie placi za wizyte ale mysle ze warto.

Monika
    Uczestnik

Dziekuje za odpowiedz! Czyli jednak warto pojechac 🙂
    Chcialam zrobic sobie kilka badan przed ciaza, poziom chormonow itd… Tam maja jednak 50 za kazde badanie. Nie wiesz czy maja moze jakies specjalne ceny jak robi sie wiecej badan na raz?

Urszula
    Uczestnik

nika napisane:
    [quote][quote]Tylko tyle wiem, ze ceny zabojcze. JA tam wole juz chodzic do swojej osiedlowej przychodni.[/quote]
    Widzialam ceny na stronie internetowej. Sa wysokie to prawda. Dlatego chcialabym wiedziec czy warto. Problem jaki mam z angielskim lekarzami jest taki, ze kiedy pytasz o jakies badania to patrza na ciebie jak na wariata bo „niby po co ci to ” Mam tu na mysli np badania przed ciaza, czy masz dobry poziom prolaktyny i inne. Oni tego tutaj nie robia i zdziwieni sa dlaczego o to pytasz.

Zreszta nie tylko o ciaze tu chodzi, nawet zwykla wysypka na twarzy. Ja osobicie musialam odwiedzic 2 lekarzy zeby wkoncu dali mi cos co zacznie dzialac.
    Jedyna poztywna strona to ze sa mili:) hehe

Bede wdzieczna za jakies info na temat tych polskich przychodni.[/quote]

To fakt, ze patrza na Ciebie, jak na UFO, kiedy domagasz sie jakichs testow, ale jak sie uprzesz, to je robia.
    Na polskich lekarzach zawiodlam sie juz mieszkajac w Polsce. W kraju 'domagali’ sie lapowek, a tutaj legalnie ciagna kupe kasy.
    Ja sie wybieram ze swoimi niewyleczonymi dolegliwosciami do tutejszej przychodni. Zobaczymy, czy mi pomoga.
    Co do tej przychodni w Manchesterze, to kolezanka mi mowila o jakiejs kobiecie, ktorej akurat nie za bardzo pomogli w tym miejscu. Do tego stracila kase na dojazdy.
    Mysle, ze najlepiej przekonac sie samemu.

Wyświetlanie 6 wpisów - od 1 do 6 (z 6 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.