POlipype Celmac CME Sanitary System Wirquin Praca Doncaster

Polacy w UK, Polonia w Anglii – Doncaster.pl Forums Polskie forum – Polonia w Yorkshire Praca POlipype Celmac CME Sanitary System Wirquin Praca Doncaster

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    kajakaja wasielwska
    Participant

Witam orientuje sie ktos jak wygkada praca w tej wlasnie firmie i jacy tam ludzie pracuja ??

Adrian Stec
    Participant

pytasz o tego Polipype w Edlington czy o jakiegos w Doncaster, bo nazwa taka dluga ze teraz sam nie wiem.. 🙂

ps. najlepiej isc i sie na wlasnej skorze przekonac, bo zazwyczaj jest tak ze jedni podpadna to maja przesrane cale 'zycie’ w robocie, a inni co nikomu nie wchodza w droge i robia swoje maja spokoj, ale to roznie juz bywa i w sumie nie wiem o ktorego polipype chodzi dokladnie by cokolwiek wiecej powiedziec

kajakaja wasielwska
    Participant

chodzi mi o tego w Doncaster to sa rozne firmy ale ta agencj z Doncaster ,ktora nagrala mi prace mowila ,ze mam stanowisko w ktorejs z nich a dokaldnie dowiem sie na szkoleniu!!

Adrian Stec
    Participant

z tego co mi wiadomo to np w tej w edlington wiekszosc ludzi to anglicy i jest mila atmosfera, a w tych innych w doncaster to nie mam pojecia.. 🙂 jesli to przez agencje zalatwialas, to niech zgadne – TaskMaster ? Bo z tego co mi wiadomo oni sie zajmuja polypipem 😛

kajakaja wasielwska
    Participant

mi dokladnie chodzi o doncaster a dokladnie worsborough (nie wiem czy dobrze napisalam) polacy to sie domyslam ,ze sa bo juz raczej nie ma firmy gdzie by ich nie bylo tak zgadza sie wlasnie to ta agencja 😛

Adrian Stec
    Participant

hmm z tego co mi wiadomo to Worsbrough jest ok 20mil od Doncaster, a to juz nie jest kolo Doncaster.. 🙂
    okej dzieki, dobrze wiedziec, bylem tam wczoraj(w taskmasterze) to gadali zeby przyjsc w nastepnym tygodniu ehh..

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.