PMP Doncaster

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Kamil
    Participant

Witam, czy ktos by mogl mi cos powiedziec na temat wyzej wymienionej agencji? Chcial bym wiedziec jacy oni sa i poznac aktualne opinie ludzi pracujacych u nich lub tych ktorzy w niedalekiej przeszlosci tam pracowali. Dzieki i pozdrawiam:)

naomi25
    Participant

Niestety ja kilegk pierwszego wrażenia nie mam 🙁 kilka lat temu pracowalam dla tej agencji ale wtedy pracowali inni ludzie i bylam zadowolona. Teraz szukalam pracy i wrocilam do tej agencji i niestety zlewka całkowita a ta pozal sie polka B)

Adrian Stec
    Participant

ja tam nie pracowalem jeszcze, ale osobiscie powiem tyle – bylo induction w zeszly piatek, byla jakas angielka ktora praktycznie akcentu nie miala, wiec kij wie czy to tez czasem polka jakas nie byla no i mowila ze praca juz bedzie na nastepny dzien bo maja zapotrzebowanie itp, bylo gdzies z 20osob na tym induction. Od tamtej pory do teraz, zadnego znaku nie dali ani nic, w sobote jeszcze pisalem na komorke po angielsku, to powiedzieli ze jednak pracy nie ma ani w nocy ani na rano(miala byc praca 12h zmianny od 7-7), dzisiaj tam przedzwonilem i okazalo sie ze jednak pracy narazie nie ma i kij wie kiedy bedzie, trzeba czekac na telefon, moze byc za kilka dni, a moze byc za kilka tygodni..
    Powiem tak, mowili ze bedzie praca itd, a teraz wychodzi na to ze znowu trzeba poczekac jak nie z tydzien to dwa itd, wiec moje pierwsze odczucia co do tej agencji sa kiepskie, bo pierwsze gadaja jedno, a potem drugie i czlowiek sam juz nie wie co robic i jest w czarnej dupie… (nie wiem czy to co zaistnialo z ta praca to wina agencji czy tam ich zleceniodawcy, ale mimo wszystko agencja mowila ze bedzie praca, a nie ma i ze inne oferty sie pojawia ale trzeba czekac tak czy siak na telefon, wiec jak ktos chce pracowac na telefon i czekac dniami czy tygodniami na to by pojsc do pracy, to polecam ta agencje, bo poki co tam jest lipa:) )

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.