piersi z kurczaka

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Author
    Iwona Rusnak
    Participant

:laugh: co myslicie o kolesiu ktory sprzedaje piersi z kurczaka za 20 f 5kg a calosc opakowania czyli 10 kg kosztuje 30f
    ja nie wiem nasza polska solidarnosc zeby zarobic jak najniszym kosztem i wykorzystuje glupote polakow no ale …

elcia37
    Participant

Hej, a masz namiary gdzie mozna kupic 10kg tych piersi za 30f z dowozem do domu?? chętnie bym zamówiła.

xhxh90
    Participant

http://www.jjfoodservice.com/
    Adres jest na stronie

Co do kolesia….. brak slow

Robert
    Participant

Nie rozumiem z czego robicie problem i dlaczego macie pretensje do goscia co to sprzedaje?? Może zamiast stękać na brak kasy, małe zasiłki i inne braki sami ruszcie dupy i poszukajcie jakiegoś pomysłu na dodatkowy zarobek, wkońcu głowa służy do myślenia a nie do zalewania trunkami co weekend i zazdroszczeniu komuś że wpadł na jakiś pomysł. Poza tym ilu tu jest ludzi co nie ma samochodów?? a z tego co wiem to ta firma oczywiscie dowozi do domu artykuły ale zamówienie musi być powyżej 100f więc to chyba nie jest jakaś super oferta.
    No ale cóż nie ma to jak Polska zawiść i nienawiśc do kogoś co ma jakiś pomysł. W końcu nie na próżno się mówi że ” Polak polakowi wilkiem na obczyżnie”
    Czemu nie pójdziecie do polskiej knajpy i nie buntujecie sie ze sprzedaja piwo po 3f za 0,5l skoro w sklepie to samo kosztuje 0.90f ??

Mentor
    Participant

Dobrze powiedziane Robertgd. Nie chcecie kupować to nie kupujcie. Pracujcie sobie dalej za śmieszne pieniądze w magazynach:). A nie krytykujcie ludzi, którzy są przedsiębiorczy. Dziwne, że większość sklepów z polskim jedzonkiem w uk jest … nie w naszych rękach. Ale Polaków stać albo na krytykę albo na pracę za psie pieniądze.

kaaziu1
    Participant

ja kupuje u goscia piersi za 40£ 10kg, moze to nie jest najtaniej, ale jestem zadowolona, bo piersi sa swieze i ladne, a Pan przywozi mi do domu. co kogo to obchodzi, nie uwazam sie za jakas glupia i naiwna, przynajmniej wiem za co place,, w sklepach nie zawsze mozxna byc pewnym co do swiezosci! pozdrawiam!!

aga
    Participant

Dziwne ze nikt nie idzie do Tesco lub innego marketu i nie mowi wlascicielowi lub nie wiem komu tam, ze za drogie to miesko ! Ze jak tak mozena zdzierac z biednych Polakow…. no zenada jak nic….. W stu procentach popieram Mentora 🙂 Brak slow na ten nasz polski narod… Chce kupowac – kupuje . Nie mam ochoty – tez ok. Ale zeby od razu obsmarowywac i komentowac ….

Maciek
    Participant

kupiłem…sprawdziłem..świeżutkie z farmy i polecam,za 5 kg. miałem 17 dużych piersi na 17 dobrych obiadków….i nie obrażajcie mi dilera :cheer:

z doncaster
    Participant

zamówiłam, i moge szczerze polecic, !!!

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.