piekarnia w Swinton – Maple Leaf

Wyświetlanie 15 wpisów - od 1 do 15 (z 18 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Natalia Palicka
    Uczestnik

Pracował tam ktoś? Na czym polega praca? Jak tam się pracuje? Jutro mam tam szkolenie, a nie słyszałam pochlebnych opinii 🙂

Kasia
    Uczestnik

Witam! Ja tez aktualnie szukam pracy. Dlatego mam pytanie czy do tej piekarni są jeszcze przyjecia,gdzie trzeba sie pytać, w jakiej agencji? Mam samochód tak ze z dojazdem nie ma problemu. Jak coś to prosze o kontakt na priv

Natalia Palicka
    Uczestnik

odpisałam na priv 🙂

xpalinkax
    Uczestnik

tam sa caly czas przyjecia i nie polecam ;/

xpalinkax
    Uczestnik

wiem gdzie w rotherham beda przyjmowac

Jahas2014
    Uczestnik

siema pracuje w tej piekarni juz od 4 miesiecy inie narzekam, zaden obóz pracy 🙂 w razie pytan piszcie 😉 Rafal.

Mariusz
    Uczestnik

Hej, mam pytanie, a w zasadzie kilka. Mógłbyś powiedzieć mniej więcej jak wygląda tam praca ? Klimat, jakie zmiany i godziny, czy sporo tam polaków pracuje (również jako team liderzy), czy wstępne testy były ciężkie i nie robili problemów dla osób ze słabszym angielskim, np. jeśli ktoś komuś pomagał rozwiązać ? O resztę zadzwonię później i sam wypytam. Usiłuję znaleźć pracę dla mojej mamy, w okolicach Sheffield, z tego co widzę do tej piekarni problemu z dojazdem pociągiem od nas nie będzie.

Pozdrawiam i z góry dzięki za odpowiedź,
    Mariusz

Jahas2014
    Uczestnik

siema Zazwyczaj stoisz przy lince i zbierasz bulki do boxów . duzo polakow litwinów i wiele innych ;p sa tez polacy na wyzszych stanowiskach…nie mam z nimi problemu 😉 na testach byc moze bedzie jakas polka ale niewiem jak teraz wygladaja tam testy poprostu trzeba spróbować.

Mariusz
    Uczestnik

Spoko, dzięki za info 🙂

areklida
    Uczestnik

Witam. Macie jakies namiary na ta prace? I gdzie to dokladnie jest?

Natalia Palicka
    Uczestnik

Areklida – napisz do mnie na priv 🙂 ja tam pracuję

hej w poniedzialek jest spotkanie na 11 czy ktos sie wybiera

papas
    Uczestnik

Hej , moze ktoś napisać na priv jaka agencja tam przyjmuje i numer tel.do niej. Jak sie dostac do tej pracy?

ironman3@op.pl
    Uczestnik

witaj moglbym prosic o namiary gdzie to trzeba sie udac i czy dalej potrzebuja do pracy dzieki za odpisanie

anita
    Uczestnik

ma moze ktoś z was namiary na agencję rekrutującą do piekarni?

Wyświetlanie 15 wpisów - od 1 do 15 (z 18 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.