Para szuka pracy (lipiec 2014)

Wyświetlanie 15 wpisów - od 1 do 15 (z 15 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Maciej Kaczorek
    Uczestnik

Hej 😉

Przyjechaliśmy do Doncaster kilka dni temu. [b]Dość pilnie poszukujemy pracy.[/b] Angielski umiemy na poziomie średniozaawansowanym. Mamy konta w banku i czekamy na wizyte w sprawie NIN. Nie posiadamy własnego auta. Czy ktoś ma jakiś pomysł na znalezienie pracy ?? Zostawiliśmy namiary na siebie w Tesco Warehouse i pralni Abbey Glen na Betley Road, ale narazie nikt sie nie odzywa. W agencjach też mało pomocni są. Gdzie jeszcze możemy poszukać ?

Z tego co poczytałem do ABP i Next odpada 👿

Pozdrawiam

oni2002
    Uczestnik

moze w magazynie Range w Thorne. tel podam na priv

grzegorz
    Uczestnik

[quote=”maciejek4″ post=5100]Hej 😉

Przyjechaliśmy do Doncaster kilka dni temu. [b]Dość pilnie poszukujemy pracy.[/b] Angielski umiemy na poziomie średniozaawansowanym. Mamy konta w banku i czekamy na wizyte w sprawie NIN. Nie posiadamy własnego auta. Czy ktoś ma jakiś pomysł na znalezienie pracy ?? Zostawiliśmy namiary na siebie w Tesco Warehouse i pralni Abbey Glen na Betley Road, ale narazie nikt sie nie odzywa. W agencjach też mało pomocni są. Gdzie jeszcze możemy poszukać ?

Z tego co poczytałem do ABP i Next odpada 👿

Pozdrawiam[/quote]

Czlowieku z tym Abbey Glen daj sobie na luz,to jest najgorsza zlodziejska firma w uk,wyzxysk czlowieka przez czlowieka,podpierdzielanie itd.Wiecej nie moge na forum pisac gdyz by mnie zamkneli za rasizm.

Krzysztof Banas
    Uczestnik

Jedzcie do holandii albo do niemiec tam jest duzo ofert, szkoda zdrowia marnowac na tych magazynach w uk za grosze

Maciej Kaczorek
    Uczestnik

Człowieku czy Ty normalny jestes ? Ja sie pytam o prace w Doncaster a Ty każesz do Niemiec albo Holandii jechać… Nie pytałem sie o prace w Holandii ani Niemczech…

Krzysztof Banas
    Uczestnik

to ty chyba jestes nie normalny człowieku! Jest tyle agencji pracy w doncaster ze jesli naprawde by ci zalezalo na pracy to w jeden dzien bys ja znalaz. A po za tym w job centre codziennie jest dziesiatki nowych ofert pracy, zawsze mozesz pochodzic bezposrednio po pracodawcach i popytac, wiem ze pmp szukalo ludzi do pracy w asda na recyklingu teraz ale to w normanton.

Maciej Kaczorek
    Uczestnik

Dobra szkoda gadac jak taki mądry jestes… Najpierw pisze ze w UK nie ma pracy, potem ze w jeden dzien mozna znalezc bo tyle pracy jest… ŻAL !!!

grzegorz
    Uczestnik

[quote=”fellix1″ post=5113]to ty chyba jestes nie normalny człowieku! Jest tyle agencji pracy w doncaster ze jesli naprawde by ci zalezalo na pracy to w jeden dzien bys ja znalaz. A po za tym w job centre codziennie jest dziesiatki nowych ofert pracy, zawsze mozesz pochodzic bezposrednio po pracodawcach i popytac, wiem ze pmp szukalo ludzi do pracy w asda na recyklingu teraz ale to w normanton.[/quote]

TO jest twoj komentarz chlopcze ty nie wiesz co mowisz i piszesz.

fellix1 dodał odpowiedź do tematu 'Praca – Doncaster i okolice’ na forum.
    w wakefield ogólnie jest lipa teraz, od dwóch tygodni chodze po agencjach i nic nie moge znależdz, babka w agencji sama mówi ze niewie co sie dzieje

Maciej Kaczorek
    Uczestnik

Haha ten felix1 to niezły cymbał jest ! Dobrze go schejtowałeś Grzegorz :laugh:

No wlasnie w agencjach lipa jest. Mówią, że oddzwonią a nie oddzwaniają. Byliśmy dziś w Selby w agencji (z polecenia) ale tez nic konkretnego nie powiedzieli… No nic szukamy dalej :blink:

Krzysztof Banas
    Uczestnik

ja pracuje jako sprzedawca w sainsbury i jakos nie narzekam ze nie mam pracy, lepiej wruc do polski i naucz sie najpierw jezyka angielskiego.

grzegorz
    Uczestnik

[quote=”fellix1″ post=5119]ja pracuje jako sprzedawca w sainsbury i jakos nie narzekam ze nie mam pracy, lepiej wruc do polski i naucz sie najpierw jezyka angielskiego.[/quote]

[color=#ff4400]wruc do polski [/color] / wroc do Polski /

Maciej Kaczorek
    Uczestnik

Haha uwielbiam takich idiotów ja ty. „Wruć” :laugh: grubo pojechałeś. Mój angielski jest na pewno lepszy niż twój polski. Powinieneś dostać bana za bycie debilem ale to już moderator dostał odpowiednią wiadomość…

Female Shepard
    Uczestnik

W sierpniu mają być znów nabory do ASOS Grimethorpe (Agencja Transline). Trochę osób jeździ autami z Doncaster na różne zmiany, więc w razie czego można się załapać.
    Pozdrawiam i życzę powodzenia!

Maciej Kaczorek
    Uczestnik

Dzieki wielkie za info 🙂

Female Shepard
    Uczestnik

Z pewnością też ruszy ASOS w Selby (praca na zwrotach), skoro rusza ten w Grimethorpe (wyprzedaż letnia + nowa kolekcja). Nie wiem czy jeżdżą do Selby autami z Doncaster, ale dużo Polaków jeździ do Selby z Hull i Goole.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 1 do 15 (z 15 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.