Para szuka pracy (lipiec 2014)
Polacy w UK, Polonia w Anglii – Doncaster.pl › Fora › Polskie forum – Polonia w Yorkshire › Praca › Para szuka pracy (lipiec 2014)
- Ten temat ma 14 odpowiedzi, 5 głosów, a ostatnio został zaktualizowany 11 lat, 9 miesięcy temu przez
Female Shepard.
-
AutorWpisy
-
24th lipiec 2014 o 5:37 pm #7682
Maciej Kaczorek
UczestnikHej 😉
Przyjechaliśmy do Doncaster kilka dni temu. [b]Dość pilnie poszukujemy pracy.[/b] Angielski umiemy na poziomie średniozaawansowanym. Mamy konta w banku i czekamy na wizyte w sprawie NIN. Nie posiadamy własnego auta. Czy ktoś ma jakiś pomysł na znalezienie pracy ?? Zostawiliśmy namiary na siebie w Tesco Warehouse i pralni Abbey Glen na Betley Road, ale narazie nikt sie nie odzywa. W agencjach też mało pomocni są. Gdzie jeszcze możemy poszukać ?
Z tego co poczytałem do ABP i Next odpada 👿
Pozdrawiam
24th lipiec 2014 o 10:27 pm #7683oni2002
Uczestnikmoze w magazynie Range w Thorne. tel podam na priv
24th lipiec 2014 o 11:29 pm #7684grzegorz
Uczestnik[quote=”maciejek4″ post=5100]Hej 😉
Przyjechaliśmy do Doncaster kilka dni temu. [b]Dość pilnie poszukujemy pracy.[/b] Angielski umiemy na poziomie średniozaawansowanym. Mamy konta w banku i czekamy na wizyte w sprawie NIN. Nie posiadamy własnego auta. Czy ktoś ma jakiś pomysł na znalezienie pracy ?? Zostawiliśmy namiary na siebie w Tesco Warehouse i pralni Abbey Glen na Betley Road, ale narazie nikt sie nie odzywa. W agencjach też mało pomocni są. Gdzie jeszcze możemy poszukać ?
Z tego co poczytałem do ABP i Next odpada 👿
Pozdrawiam[/quote]
Czlowieku z tym Abbey Glen daj sobie na luz,to jest najgorsza zlodziejska firma w uk,wyzxysk czlowieka przez czlowieka,podpierdzielanie itd.Wiecej nie moge na forum pisac gdyz by mnie zamkneli za rasizm.
27th lipiec 2014 o 10:42 am #7690Krzysztof Banas
UczestnikJedzcie do holandii albo do niemiec tam jest duzo ofert, szkoda zdrowia marnowac na tych magazynach w uk za grosze
27th lipiec 2014 o 11:25 pm #7693Maciej Kaczorek
UczestnikCzłowieku czy Ty normalny jestes ? Ja sie pytam o prace w Doncaster a Ty każesz do Niemiec albo Holandii jechać… Nie pytałem sie o prace w Holandii ani Niemczech…
28th lipiec 2014 o 10:28 am #7695Krzysztof Banas
Uczestnikto ty chyba jestes nie normalny człowieku! Jest tyle agencji pracy w doncaster ze jesli naprawde by ci zalezalo na pracy to w jeden dzien bys ja znalaz. A po za tym w job centre codziennie jest dziesiatki nowych ofert pracy, zawsze mozesz pochodzic bezposrednio po pracodawcach i popytac, wiem ze pmp szukalo ludzi do pracy w asda na recyklingu teraz ale to w normanton.
28th lipiec 2014 o 11:27 am #7696Maciej Kaczorek
UczestnikDobra szkoda gadac jak taki mądry jestes… Najpierw pisze ze w UK nie ma pracy, potem ze w jeden dzien mozna znalezc bo tyle pracy jest… ŻAL !!!
28th lipiec 2014 o 1:19 pm #7697grzegorz
Uczestnik[quote=”fellix1″ post=5113]to ty chyba jestes nie normalny człowieku! Jest tyle agencji pracy w doncaster ze jesli naprawde by ci zalezalo na pracy to w jeden dzien bys ja znalaz. A po za tym w job centre codziennie jest dziesiatki nowych ofert pracy, zawsze mozesz pochodzic bezposrednio po pracodawcach i popytac, wiem ze pmp szukalo ludzi do pracy w asda na recyklingu teraz ale to w normanton.[/quote]
TO jest twoj komentarz chlopcze ty nie wiesz co mowisz i piszesz.
fellix1 dodał odpowiedź do tematu 'Praca – Doncaster i okolice’ na forum.
w wakefield ogólnie jest lipa teraz, od dwóch tygodni chodze po agencjach i nic nie moge znależdz, babka w agencji sama mówi ze niewie co sie dzieje28th lipiec 2014 o 4:59 pm #7698Maciej Kaczorek
UczestnikHaha ten felix1 to niezły cymbał jest ! Dobrze go schejtowałeś Grzegorz :laugh:
No wlasnie w agencjach lipa jest. Mówią, że oddzwonią a nie oddzwaniają. Byliśmy dziś w Selby w agencji (z polecenia) ale tez nic konkretnego nie powiedzieli… No nic szukamy dalej :blink:
28th lipiec 2014 o 6:47 pm #7701Krzysztof Banas
Uczestnikja pracuje jako sprzedawca w sainsbury i jakos nie narzekam ze nie mam pracy, lepiej wruc do polski i naucz sie najpierw jezyka angielskiego.
28th lipiec 2014 o 7:00 pm #7702grzegorz
Uczestnik[quote=”fellix1″ post=5119]ja pracuje jako sprzedawca w sainsbury i jakos nie narzekam ze nie mam pracy, lepiej wruc do polski i naucz sie najpierw jezyka angielskiego.[/quote]
[color=#ff4400]wruc do polski [/color] / wroc do Polski /
28th lipiec 2014 o 7:05 pm #7703Maciej Kaczorek
UczestnikHaha uwielbiam takich idiotów ja ty. „Wruć” :laugh: grubo pojechałeś. Mój angielski jest na pewno lepszy niż twój polski. Powinieneś dostać bana za bycie debilem ale to już moderator dostał odpowiednią wiadomość…
29th lipiec 2014 o 8:52 am #7705Female Shepard
UczestnikW sierpniu mają być znów nabory do ASOS Grimethorpe (Agencja Transline). Trochę osób jeździ autami z Doncaster na różne zmiany, więc w razie czego można się załapać.
Pozdrawiam i życzę powodzenia!29th lipiec 2014 o 12:51 pm #7706Maciej Kaczorek
UczestnikDzieki wielkie za info 🙂
30th lipiec 2014 o 3:27 am #7707Female Shepard
UczestnikZ pewnością też ruszy ASOS w Selby (praca na zwrotach), skoro rusza ten w Grimethorpe (wyprzedaż letnia + nowa kolekcja). Nie wiem czy jeżdżą do Selby autami z Doncaster, ale dużo Polaków jeździ do Selby z Hull i Goole.
-
AutorWpisy
- Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.