opinie Rover 45 i rover 75

Wyświetlanie 10 wpisów - od 1 do 10 (z 10 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    booli4
    Uczestnik

Witam, zamierzam kupić jakieś autko,myślałem o rover 45 albo 75 ale nie bardzo mam wiedze na ich temat.Bardzo proszę o opinie (wady,zalety)na temat tych aut. dziękuje!

andrzej
    Uczestnik

Wejdz na forum rover i tam sie dowiesz.Jedni chwala,drudzy narzekaja-twoj wybor.Ja osobiscie bym nie kupil

booli4
    Uczestnik

A jakie autko kupić do 1000 Ł?

kiedys mialem rovera 400 rocznik 98 1.6 benzyna to poprzednik 45
    kupilem go za 270 funtów
    zrobilem nim w rok 15 tys mil
    bylem nim nawet w polsce w grudniu mrozy -20 i palil bez problemu
    w tym czasie tylko klocki hamulcowe zmienilem olej i filtry i nic wiecej
    za 800-1000 funtów znajdziesz jakiegos fajnego rovera 45

franek
    Uczestnik

osobiscie nie polecam ani 45 ani 75 no chyba ze w dieselku 2.5 l ,a autko do 1000f to zalezy czego konkretnie szukasz ,sportowe autko ,cos wygodnego ,czy ekonomicznego zeby tylko po miescie polatac ? musisz troszeczke precyzyjniej sie okreslic a wtedy napewno cos ci doradze a moze nawet zaproponuje 😉

booli4
    Uczestnik

Szukam czegos do Jazdy po miescie I moze czasami do pl. fajnie zeby byl ekonomiczny,zastanawiam sie nad fordem focusem.

franek
    Uczestnik

napewno lepsze rozwiazanie niz rover 😉 tanie czesci zamienne i szeroko dostepne,stosunkowo niska grupa insurancu,itd,jako alternatywe popatrz tez na golfa 4,silnik 1.4 , 1.6 ,do 1000 mozna juz kupic i reklamowac tego auta chyba nie trzeba ? 1.4 silnik golfik ma chyba 4 grupe wiec mozna powiedziec ze nie jest zle 😉 jak sie zdecydujesz na focusa to daj znac koles sprzedaje i moge cie skontaktowac z nim

booli4
    Uczestnik

Chyba jednak wybór padnie na fokusa,a ten od kolegi warty uwagi? Napisz jakies szczegóły tego autka. Z gory dziekuje.

franek
    Uczestnik

niestety juz sprzedany ,ale jak cos bede slyszal o jakims focusie to dam znac

Wyświetlanie 10 wpisów - od 1 do 10 (z 10 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.