OGLOSZENIE O PRACE!!!!

Wyświetlanie 8 wpisów - od 1 do 8 (z 8 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Marika
    Uczestnik

Ostatnio dal ktos w ogoszeniu PRZYJME KILKA OSOB NA SPRZATANIE ale nie podal zadnuch namiarow nawet nie wiadomo co jak i gdzie!Czy ten ktos moglby podac jakiekolwiek namiary ?a moze ktos z Was wie o jakiejkolwiek pracy?

Kicia
    Uczestnik

A ja Ci mogę dać pracę :d na malowanie i kładzenie paneli no nie wierze wszyscy mają prace a tak narzekają że pracy nie ma a ja szukam kogoś kto zrobi ściany i panele i cisza…. no cóż dać rodakowi prace to nie ma nikogo poszukam wśród Angoli …bo czasu nie ma

Marika
    Uczestnik

no ja dziekuje ale niestety nie umiem klasc panieli :)nie znalazlas jeszcze nikogo??ktos tam dawal ci nr tel widzialam jest tu pelno budowlancow wejdz na ogloszenia ostatnio ktos sie oglaszal…powodzenia

oni2002
    Uczestnik

czy ta propozycja jest aktualna? zajrzyj na priv.

Kicia
    Uczestnik

no ja poszukuje do mnie nikt nie zadzwonił a chcialabym znalzc kogos kto chce sobie zarobić pare groszy i umie to zrobic bez fuszerki podalam numer do mnie lub meila …… zobaczy i niech sie okresli ile za robocizne weznie bo klucze bede miala prawdopodbnie w sobote to od poniedzialku moglby zaczac

Kicia
    Uczestnik

no ktoś się jeden odezwał może się coś ruszy 🙂 to przeczytalam na privie od oni

Agata
    Uczestnik

czy ktos kto dodal ogloszenie o pracy do sprzatania moglby dodac jakichs numer kontaktowy?

oni2002
    Uczestnik

ja tez prosze o nr. kontaktowy do tego spzatania.

Wyświetlanie 8 wpisów - od 1 do 8 (z 8 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.