Nowa polska piekarnia

Wyświetlanie 6 wpisów - od 16 do 21 (z 21 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Hexa
    Uczestnik

[quote=”seby25″ post=2109]ja bylem ostatnio w polskiej piekarni o 9 rano i juz byl slaby wybor chleba
    pani powiedziala mi ze trzeba przychodzic o 7,30 bo bardzo szybko sie chleb rozchodzi[/quote]

eee to jakies brednie gadaja.ja bylam i czesto jestem w godz. mocno popoludniowych i zawsze jest jakis chleb, bulki, slodkosci. mam na mysli piekarnie blisko pl sklepow…
    w tej drugiej co maja gofry, to jak bylam kilka razy blisko 16 to faktycznie nic nie bylo…

Monika
    Uczestnik

Kilka razy bylam w tej nowej piekarni -cukierni i byalm zadowolona, bo wybor slodkosci duzy, chleka tez. Faktycznie pod koniec dnia nie wiele juz zostaje do wyboru, ale zawsze cos jest 🙂 Ja jestem fakną drozdzowek z makiem i strucli serowej!! mniam

Rafael
    Uczestnik

OK, doprecyzujmy:
    Polska piekarnia – to ten przybytek naprzeciw ciapackiego sklepu Donney/Donny.
    polska piekarniocukiernia – to to bliżej centrum gdzie nigdy nie ma pieczywa.
    Teraz jest chyba jaśniej w temacie 😉

joanna kanclerz
    Uczestnik

B) No to i ja sprecyzować powinnam ,że miałam na myśli cukiernio-piekarnie.Ilekroć tam byłam chleb był i bułeczki również.

Edyta Walasik
    Uczestnik

To ja tez dodam swoja opinię.
    Polska piekarnia naprzeciw Donnego, super chleb szczegolnie zytni duzy prostokatny.

Polska cukiernio-piekarnia, blizej swiatel. Rewelacyjny chleb żytni prostokątny. Kupilam go jeszcze jak byl cieply, panowie na zapleczu na biezaco robia chleb.
    Słodkosci sa w fazie testowania, na pierwszy ogien poszedl orzechowiec, pychota.

Jedna i druga piekarnia sa na bardzo dobrym poziomie.

Tak trzymac.

dagus
    Uczestnik

bylam w tej cukierni blizej miasta…..smakowal mi bardzo kołacz z serem i wiśniami…..kupiłam tez eklerki były dobre ale masa była zważona :unsure: rurki tez mi nie przypadły bo były bardzo cienkiem i miekkie a powinny byc chrupiące…..ale ogólnie to spoko 🙂

Wyświetlanie 6 wpisów - od 16 do 21 (z 21 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.