(…) Nie Polecam

Wyświetlanie 4 wpisów - od 1 do 4 (z 4 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Lukasz hanu
    Uczestnik

Witam. Nie polecam warsztatu samochodowego (…). Samochodu nie umieja naprawic (byłem tam juz kilka razy i dalej nie naprawili to co było zepsute dalej jest, tylko czas i kase straciłem) robia jedno a drugie popsuja i sie nie przyznają masakra. Omijajcie ich dalekim łukiem (a na dodatek kłamia prosto w oczy). Ostatnio znajomemu robili serwis i tak mu zrobili ze na drugi dzien sie musiał wracac do ich warsztatu z wyciekiem oleju (a przed tem wszystko było ok.) i oczywiscie to nie była ich wina :S ,zreszta jak zawsze 🙁 Jezdziłem do ich warsztatu od 2009 roku zawsze słyszałem jakies opinie negatywne. Ale dopiero przekonałem sie na własnym doświadczeniu 🙁 Jedyne co maja dobre to warsztat 😛 ale to za mało 🙁 Czas poszukac jakiego innego mechanika jak znacie jakiegos to prosze o kontakt.Dzieki

Jarek1
    Uczestnik

Jakie wielkie miał szczęście Twój znajomy,że skończyło się na wycieku tylko oleju.U mnie po naprawie pogubili gumki uszczelniajace na wtryskiwaczach i ciekło paliwo na kolektor wydechowy,a po sms -sie z zapytaniem czy wszystko jest OK (podchwytliwy sms) ponieważ jadę z dziećmi na wycieczkę w długą trasę do Londynu odpowiedział mi,że wszystko jest w porządku i nie mam się czego obawiać.Sam sobie wystawił opinię.Do tego jeszcze kilka innych byków i kłamstewek,że niby to już było,że to nie ich wina itp.
    Dajcie spokój z takim machanikiem,a właściwie pseudomechanikiem.Jest wielu innych, solidniejszych.Od tamtej pory korzystam z usług (…).Krąży opinia,że podobno są drodzy,ale napewno to jedni z lepszych w okolicy.Serwisuję u nich od tamtej feralnej naprawy w Kilhurst już trzeci samochód i nie mam żadnych,ale to podkreślam żadych zastrzeżeń.Polecam!!!

Doncaster
    Klucznik

Proszę bez nazw, albo prywatną wiadomością.

Lukasz hanu
    Uczestnik

Nie polecam warsztatu samochodowego w KILHURST !!!! Ko. Mexborought

Wyświetlanie 4 wpisów - od 1 do 4 (z 4 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.