Next Armthorpe

Wyświetlanie 13 wpisów - od 1 do 13 (z 13 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Malina123
    Uczestnik

Hejka,wiecie może jaka agnecja rekrutuje do Next’a na Armthorpe?Bardzo proszę o namiary,będę bardzo wdzięczna 😉 Pozdrawiam!

w zeszłym roku była to agencja Meridian

Adrian Stec
    Uczestnik

[quote=”aska0901″ post=3218]w zeszłym roku była to agencja Meridian[/quote]

ten Meridian z Doncaster co jest wiecznie zamkniety i pisze zeby cv na meila przysylac? Czy jest jeszcze jakis inny Meridian w okolicy?

Urszula
    Uczestnik

Ten sam. Z tego, co wiem, to do Armthorpe nie ma przyjec, bo zlikwidowali tam jeden dzial i, jak na razie stalych pracownikow probuja upychac w inne miejsca.

Adrian Stec
    Uczestnik

a czy wie ktos o jakis przyjeciach do jakiegokolwiek Nexta w okolicy do 30mil od Doncaster w najblizszym czasie? Albo ma aktualny numer do jakiegos polskiego menagera z nexta?

Urszula
    Uczestnik

A co Ci to da, ze bedziesz mial numer dojakiegos polskiego managera ( o ile wogole jakis jest).
    Jesli chcesz pracowac w Nextcie, to jedyna droga, albo przez agencje, albo przez aplikowanie na ich stronie.

Adrian Stec
    Uczestnik

[quote=”Lucyna” post=3263]A co Ci to da, ze bedziesz mial numer dojakiegos polskiego managera ( o ile wogole jakis jest).
    Jesli chcesz pracowac w Nextcie, to jedyna droga, albo przez agencje, albo przez aplikowanie na ich stronie.[/quote]

aha, okej dzieki za informacje :]

Joanna Mi
    Uczestnik

[quote=”Lucyna” post=3263]dojakiegos polskiego managera ( o ile wogole jakis jest).[/quote]
    jest i to nie jeden 😛

Urszula
    Uczestnik

Ale raczej nie w Armthorpe.

Konopiejkaaa
    Uczestnik

do NESTa przyjęli teraz mnóstwo ludzi z Polski i na razie nie ma naboru ..ale kazali mi dzwonić w przyszłym tygodniu…później podam numer do gościa z agencji Solutions czy jakoś tak z której tam przyjmują :p

Konopiejkaaa
    Uczestnik

do NEXTa przyjęli teraz mnóstwo ludzi z Polski i na razie nie ma naboru ..ale kazali mi dzwonić w przyszłym tygodniu…później podam numer do gościa z agencji Solutions czy jakoś tak z której tam przyjmują :p

dziabaduch
    Uczestnik

ale to chyba do NEXTa w South Elmsall? Bo z tego co pamietam, na Armthorpe przyjmowal Meridian, a Solsbury Solution na Drive i Way’a 😉 W kazdym badz razie dzieki za info, bo wlasnie mialam do nich dzwonic :PP

Michalina
    Uczestnik

A może orientujecie się, czy są przyjęcia do jakiegokolwiek NEXTA? No i oczywiście czy macie jakieś numery lub namiary? Poza tym jak tam wygląda sprawa z angielskim?

Wyświetlanie 13 wpisów - od 1 do 13 (z 13 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.