Next- agencja Solsbury Solutions-opinie

Wyświetlanie 7 wpisów - od 16 do 22 (z 22 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Beata
    Uczestnik

(mam jednak wizytowke do niej :))W tych sprawach jest dobra biuro tlumaczenia przy Donim,zapytaj sie o Aline ona pomaga w roznych tlumaczeniach ,formach.Niedrogo bierze za swa prace. Do niej sa wielkie kolejki,bo ma duzo ludzi, wiec musialabys zadzwonic domowic sie o spotkaniu,opowiedziec co bys chciala jaka pomoc,zapytac o cenie.Alina 07874968185 Powodzenka Ci zycze.(trzymaj sie:)

marek kmiec
    Uczestnik

czy ktoś się może orientuje, czy next rekrutuje również na part time?

robson
    Uczestnik

Witam pracowałem w next ok.1mies, nagonka na okres świąteczny,ale praca tez nie dla mnie:) Znajomość języka w stopniu komunikatywnym przyda sie, początkowa rozmowa tel. w j.ang,podstawowe pytania ze szkoły;),testy psychologiczne przez neta lub na miejscu z pomocą google translate-typu lubię to nie lubię tego!
    Jeśli ktoś nie zna angielskiego proponuję ABP Doncaster za pomoca agencji Acorn.

Urszula
    Uczestnik

Rekrutuja na part time, ale nie przez agencje. http://careers.next.co.uk/
    na tej stronce znajdziesz ogloszenia.

marek kmiec
    Uczestnik

robson – dzięki, z angielskim nie mam problemów, po prostu szukam sobie jakiegoś dodatkowego zajęcia, coby dorobić 🙂
    Lucyna – no niestety na stronce nexta tylko full time :/

Urszula
    Uczestnik

Sprawdzaj co jakis czas. Jeszcze niedawno sie oglaszali tez na part time.
    Jest praca dla inspektora na 20 godzin tygodniowo. W South Elmsall.

Łukasz
    Uczestnik

Witam
    Dostałem prace w Next Doncaster, Armthorpe, niestety mam problem z dojazdem na godzinę 6 rano z Bentley, szukam osoby która dojeżdża samochodem z Bentley lub okolic. Proszę o kontakt 07895476973

Wyświetlanie 7 wpisów - od 16 do 22 (z 22 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.