Next- agencja Solsbury Solutions-opinie
Polacy w UK, Polonia w Anglii – Doncaster.pl › Fora › Polskie forum – Polonia w Yorkshire › Praca › Next- agencja Solsbury Solutions-opinie
- Ten temat ma 21 odpowiedzi, 15 głosów, a ostatnio został zaktualizowany 11 lat, 2 miesiące temu przez
Łukasz.
-
AutorWpisy
-
6th marzec 2014 o 2:26 am #7285
Katarzyna
UczestnikWitam,
Prosze o informacje lub opinie dot. pracy w/w miejscu przez wymieniona agencje osob ktore mialy z tym tematem cos wspolnego.
Czytajac opinie osob ktore tam pracowaly sezonowo daja duzo do myslenia. Negatywne opinie wynagrodzen, bonusow, atmosfery, kontrakow itp. czesto sie pojawiaja.7th marzec 2014 o 3:43 pm #7286martunka29
UczestnikJeżeli praca w Next to tylko przez SS. Wynagrodzenie podstawowe, nadgodziny płatne 150%, bank holiday 200%. Po 3 miesiacach wyzsza stawka. Warunki pracy na wysokim poziomie, przerwy co 2h. Bonusy owszem są (za ich wyrobienie extra kasa), jednak osoby zatrudnione przez agencje nie muszą ich wcale wyrabiać. Jak dla mnie praca bezstresowa, w luźnej atmosferze.
Niech ktoś napisze gdzie znajdę lepsze warunki pracy jeżeli nie w Nexcie. Pozdrawiam7th marzec 2014 o 11:58 pm #7288papas
UczestnikCzy SS rekrutuje do wszystkich nextów w okregu Doncaster czy tylko do South Emsal. Zalezy mi na Doncaster. Czy może ktos podac numer na priv?THX
3rd kwiecień 2014 o 9:13 pm #7368Wojciech Gebarowski
Uczestnikwitam czy ktos moze podac mi namiary na agencje ktora rekrutuje do nexta??? i czy ktos moze mi napisac jak wygladaja zmiany i ogolnie cos o tej pracy ??? z gory dziekuje
30th wrzesień 2014 o 1:11 pm #7881papas
UczestnikCzy SS przyjmuje teraz do Nexta w Doncaster? Czy ktos cos wie na ten temat i moze powiedziec jakie teraz obowiazuja stawki ,godz.pracy itp.. Dzięki
30th wrzesień 2014 o 3:34 pm #7883Jarek
UczestnikNajlepiej zadzwoń do Solsbury i się dowiedz, na pewno wiedzą więcej niż ludzie na forum
30th wrzesień 2014 o 8:04 pm #7884Urszula
UczestnikMoj znajomy ostatnio dzwonil do tej agencji. Podano mu strone i haslo, gdzie mial sie zarejestrowac i zrobic test. Pytania typu: czy wolisz prace w zespole, czy na wlasna reke – zgadzam sie, nie zgadzam; czy zawsze jestes wesoly itd itp. Informacja o stronie, haslo, zadnych informacji wiecej. Gosc z agencji zachowywal sie, jak by sie chcial rozlaczyc jak najszybciej. Nikt sie potem z agencji nie odezwal. Pewnie trzeba by bylo sie o prace upomniec, ale ten moj znajomy dostal ja gdzies indziej.
W Doncaster, z tego co wiem, ostatnio przyjeto pare osob i juz kilka zrezygnowalo. Zmiany przewaznie takie, ze zalapuja jeden dzien z weekendu.
Zawsze tez warto zajrzec na strone next careers. Ostatnio byly przyjecia do magazynow.16th październik 2014 o 8:49 pm #7927Arkadiusz Nieważne
UczestnikWitam, niedawno pojawila sie informacja na temat przyjec przez Solsbury Solution na magazyny NEXT’a w South Elmsall i Dearne Valley.
W informacjach wymagana komunikatywna znajomosc angielskiego, mam pytanie jak wyglada to w rzeczywistosci i czy jest mozliwosc bez znajomosi jezyka dostac prace na tych magazynach?
Mam doswiadczenie w pracy na pickingu.Z gory dzieki za odpowiedz, pozdrawiam.
22nd październik 2014 o 11:20 pm #7935mrofiec
UczestnikWitam wie ktoś jak wygląda teraz sytuacja w Nexcie przed świętami?
12th listopad 2014 o 6:04 pm #7969Maria Kordowska
UczestnikWITAM, PROSZĘ O POMOC W DNIU DZISIEJSZYM PODPISAŁEM „UMOWĘ” NA PRACĘ W SOUTH ELMSALL W MAGAZYNIE NEXT? JADĘ DO ANGLII PIERWSZY RAZ NAPISZCIE CO MOŻE MI SIĘ TU PRZYDAĆ, CO MUSZĘ ZABRAĆ CZY KTOŚ MOŻE MIESZKA W SOUTH ELMSALL NAPISZCIE JAKIEŚ INFORMACJE JAK TAM JEST? CO Z DOJAZDAMI DO PRACY?
13th listopad 2014 o 4:48 pm #7972Maria Kordowska
UczestnikJeśli nikt nie pracował dla NEXT to chociaż napiszcie co muszę ze sobą zabrać? Jeszcze pytanie techniczne ile kosztuje karta startowa i doładowanie na telefon tak na miesiąc ok?
1st grudzień 2014 o 5:49 pm #8010Marcin
UczestnikPodepnę się pod ten temat.
Jak wygląda rota w NEXT oraz po ile godzin się tam pracuje?2nd grudzień 2014 o 3:03 pm #8013Urszula
UczestnikKarte sim mozesz miec za darmo. Doladowanie jest zalezne od tego, ile bedzie uzywac telefonu. Mozesz np kupic doladowanie za £10-£15. Jesli chcesz, mozesz wykupic pakiet minut do Polski, pakiet minut do wykorzystania na terenie UK. Przewaznie wazne sa na 30 dni.
Co zabrac? Cieple ubrania 😉 Zimno sie zrobilo. Takie rzeczy jak przybory toaletowe, czy jakies naczynia, sztucce itp mozna dostac tanio, wiec nie warto ze soba ich ciagnac. Wiem, ze niektorzy zabieraja ze soba gary i np mieso mielone 😉3rd grudzień 2014 o 1:16 am #8015Agnieszka
UczestnikDajcie wiecej informacji 🙂
wymagany jest jezyk ?
a może znacie jakieś agencję aby był polak /polka i mnie zarejestrowała i ogólnie pomogła itp
niestety nie znam ang i jestem tu od niedawna : ((pomocy !
3rd grudzień 2014 o 11:53 pm #8017Beata
UczestnikWitaj w tych sprawach jest bardzo dobra b iuro tlumaczenia przy donim,zapytaj sie o Aline ona pomaga w roznych tlumaczeniach ,formach bieze za swa praca chyba 10poundy.nie stety niemam jej numera niewiem gdzie mam wizytowke,jak ci to ciekawi wpadne po numer.powodzenia
-
AutorWpisy
- Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.