Mieszkanie bezpośrodnie od landlorda

Wyświetlanie 10 wpisów - od 1 do 10 (z 10 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Piter-1989
    Uczestnik

Witam,
    Czy ktoś ma jakies namiary do landlordow od ktorych mozna bezposrednio wynajac dom/mieszkanie??
    Lub jakas strone internetowa gdzie sa ogloszenia domow bezposrednio od landlordow a nie przez agencje??
    Za wszelkie informacje z gory dzieki, pozdrowki 🙂

Gizmo
    Uczestnik

kup Free Press w czwartek bodajze i tam jest dodatek z mieszkaniami

Michal
    Uczestnik

poszukuje PILNIE osoby ktora moglaby pomoc w dogadaniu sie z agentem nieruchomosci w znalezieniu mieszkania/domu w sheffield !! u mnie slaby jezyk wiec nie wiem czy sie dogadam pozdrawiam .

Posiadam mieszkanie w sheffield 3 pokojowe, lazienka i kuchnia rent 400 funtow plus media tel. 07515411877 Arek

kaśka
    Uczestnik

mam info odnośnie 3 domow do wynajęcia od prywatnego landlordA, dwa 2 bedroom i jeden 3 bedroom jak chcesz więcej info to dzwon 07432629249 jak nie odbiore to napisz smsa a oddzwonie

Marika
    Uczestnik

witam…slyszal moze ktos o domach do wynajecia bezposrednio od landlorda w okolicach wheatley???

przemek
    Uczestnik

Witam , poszukuję 2 lub 3 pokojowego mieszkania na Intake .Może ktoś ma namiary na landlordów?

MARCINKOWSKA
    Uczestnik

Poszukuję domu do wynajęcia bezpośrednio od właściciela na Wheatley.Mam małego pieska. Proszę o kontakt do południa 07895113283.lub zostaw wiadomość oddzwonię.Dziękuję 🙂

magda
    Uczestnik

podbijam temat, rowniez szukam mieszkania 2 bed, najlepiej okolice Balby badz Hextrope

Kocurek
    Uczestnik

Podbijają i ja. Poszukujemy mieszkania najlepiej na Wheatley w okolicach Townfield Primary School. 2bed bądź max 3bed z ogródkiem. Wszelkie info proszę na Priv 😉

Wyświetlanie 10 wpisów - od 1 do 10 (z 10 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.