Market Donny, oszukuje

• Ten temat ma 15 odpowiedzi, 11 głosów, a ostatnio został zaktualizowany 13 lat temu przez franek.
Wyświetlanie 15 wpisów - od 1 do 15 (z 16 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Dorota Chyla
    Uczestnik

uważajcie na zakupach w markecie Donny, żądajcie paragonów i sprawdzajcie zakupy. Doszły mnie słuchy od wielu osób,że nie kończą poprzedniego rachunku , a nabijją następnego klienta. Iny sposób ,to dobijają ilosci produktów. Jesli zostana przyłapani ,sa oburzeni ,a o słowie przepraszam nawet nie wspomnę.

dark cat
    Uczestnik

Niestety to jest prawda, maja takze wiele przeterminowanych produktow. Ja chodze z kalkulatorem i na bezczelnego licze.

derek little
    Uczestnik

Tak tez to potwierdzam . Szczegolnie ten lekko lysy oszukuje. Naliczyl nam produkty ktorych nie bylo w koszyku. Potem wyciagalismy wszystko z reklamowek i sie jednak pomylil jak stwierdzil 2 funty .Ale jesli kazdego tak kantuja maja niezle napiwki . Bardzo bystrzy Panowie. Prosze brac zawsze rachunki .

lu 26 si
    Uczestnik

Niestety, też to potwierdzam!W dodatku źle wydają resztę, niby małe kwoty ale się im uzbiera jak tak każdego kantują 🙁

Rafal Bieniek
    Uczestnik

widze ze konkurencja nie spi….. hehehehe
    … chodze z kalkulatorem na zakupy…? wtf???? ludziom sie chyba popier… w glowach. :woohoo:

Izabela K
    Uczestnik

Muszę się wypowiedzieć w tym temacie… Kupuje w Donym od przeszło pięciu lat, okropnym oszczerstwem jest to co czytam powyżej…mi nigdy nie zdażyło się bym zostala oszukana przez pracowników Dony wręcz przeciwnie..
    Nie potrafię zrozumieć tego że co poniektórzy polacy nie potrafią zapracować sobie na swoją wlasną renomę i znajdują sobie sposób w oczernianiu konkurencji,przykre :/

kaaziu1
    Uczestnik

hmm ja tam mysle, ze co kto lubi 🙂 w sumie to wszyscy jestesmy ludzmi i kazdemu moze zdarzyc sie pomylic, ja akurat oszukana nie zostalam, tez czesto tam kupuje.

derek little
    Uczestnik

Hej. Ja nie mowie ze nie jestem zadowolona.Nadal tam kupuje i bede kupowac bo maja dobre zaopatrzenie .Panie Polki pracujace tam sa bardzo mile i one na kasie nigdy mnie nie oszukaly. Jestem zwykla klientka nie konkurencja.Ale juz 2 razy Pan lekko lysy oszukal mnie na kasie i caly czas szuka mozliwosci zeby to zrobic .Tzn albo nabija dodatkowe produkty do rachunku albo jak mu daje pieniadze , on mi sie pyta ile mu dalam .? Jak mowie ze dokladnie nie wiem ile to jest tak happy i wydaje wtedy ile chce. Nacielam sie juz pare razy .Nadal chodze i kupuje i jestem bardzo zadowolona .Ale nie toleruje oszukanstwa. Dodam ze nigdy nie zdarzylo mi sie to kiedy na kasie byla Polka .

Darek kkkkkk
    Uczestnik

Witam mam takie pytanie jeżeli chodzi o markety czy robicie może zakupy w ASDA przez internet. Podobno jest dużo wygodniej a za dostawę płaci się niewiele.

Dorota Chyla
    Uczestnik

Nie napisalam tego postu bo jestem konkurencjá. Nie bylo moim zamiarem rzucac oszczerstwa na kogokolwiek. Nadal tam robie zakupy bo sklep jest naprawde dobrze zaopatrzony ale teraz zadam paragonu i sprawdzam zakupy. Oczywiscie nie mam absolutnie zadnych zastrzezen dla Polek tam pracujacych , sa przemile i sympatyczne i nawet nie przyszloby mi do glowy zadac od nich paragonu /zreszta one same bez proszenia wydaja paragon/ . Szczegolnie jednak nalezy zwrocic uwage wlasnie na tego lekko lysego bo to on mnie nacial na 6 f. Z relacji moich znajomych wynika,ze wlasnie przez niego byli obslugiwani i oszukani. jedni zorientowali sie w sklepie i ponownie zazadali przeliczenia produktow,inni zorientowali sie w domu.
    Jeszcze raz podkreslam ,ze nie bylo moim zamiarem rzucanie oszczerstw na caly sklep,a zwlaszcza na polskie dziewczyny,ale jesli ludzie zaczna brac paragony i sprawdzac zakupy ,to moze wlasciciel zacznie sie zastanawiac o co chodzi i zrobi z tym porzadek.
    ja do tej pory nigdy nie sprawdzalam zakupow ,dopiero jak zaczely do mnie docierac pogloski o takich sytuacjach. Ja znam relacje od kilku osob , teraz widze ,ze nie tylko moich znajomych to spotkalo.

dark cat
    Uczestnik

Czy mi sie w głowie p…… ? Nie sadze, gdybym nie zostala oszukana to nie musialabym przeliczac wszystkiego jeszcze raz, wielu ludzi tak robi i nikogo to nie dziwi.
    Konkurencja nie spi? Pytam sie jaka konkurencja skoro Donny jest najlepiej zaopatrzonym marketem mimo wszystko w Doncaster i okolicach?

derek little
    Uczestnik

Do sabadora. Zawarla Pani w poscie to wszystko co ja chcialam powiedziec. Tak to jest wiadomosc do wlasciciela marketu. Ustawic na kasie Polki i nie bedzie problemu . Natomiast Ci Panowie juz od podejscia do kasy klienta maja iskierki w oczach jak tu okantowac. Podkreslam jeszcze raz najlepszy market w Doncaster ale zmienic ludzi na kasie .

agnessa
    Uczestnik

Mi tez jeden tych panow funta zapomnjal wydac.
    Najlbardziej podoba mi sie u nich to ze wage maja w oczach lub rekach 😉 kupowalam wczoraj pomidory i pan zamiast je zwazyc to nabil sobie jakas cene 😉

Dorota Chyla
    Uczestnik

ufff ulzylo mi troche bo posadzanie mnie o dzialanie konkurencji troche zabolalo.Wiem ,ze rozni sa ludzie i rozne motywy ich dzialania. jednak dzieki za wsparcie -derek:). Byc moze zle sformulowalam tytul postu ,bo nie wszyscy tam pracujacy maja „,wage w reku:),”. jest to troche krzywdzace dla pozostalych. Ale……. wszyscy zgadzamy sie co do jednego- sklep swietnie zaopatrzony ,usytuowany w dogodnym miejscu, a ostroznosci nigdy nie za wiele .. Zaufanie zaufaniem ale teraz nawet niedowiarkowie beda miec sie na bacznosci ,-dzialanie konkurencji czy prawda. I o to mi chodzilo zakladajac ten post-chcemy takiego sklepu ale zadamy uczciwosci.

natalia
    Uczestnik

jest wygodniej kierowca przyjezdża pod dom wnosi zakupy i zawsze jest w godzinach które wybierasz produkty świeże a cena dostawy zawsze jest podana na koncu zamówienia zależnie od godzin ale z reguły około 3.5 /4.5f więc nie jest źle pozdrawiam

Wyświetlanie 15 wpisów - od 1 do 15 (z 16 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.