logopeda prosze o pomoc

Wyświetlanie 4 wpisów - od 1 do 4 (z 4 w sumie)
  • Autor
    Wpisy

witam mam synka 3l. ktory niemowi prosze pomozcie mi znalesc dobrego logopede lub psychologa dzieciecego w DON.

Urszula
    Uczestnik

My chodzilismy do tej kliniki, tu adres; http://www.dialdoncaster.co.uk/useful-contacts/local-contacts/4403
    Nie pamietam dokladnie, ale chyba skierowal nas nasz GP.
    Teraz mamy chodzic z naszym maluchem do szpitala. Juz bylismy raz i teraz czekamy na kolejna wizyte.
    Chyba nie ma psychiatry dzieciecego, ale jest psycholog 😉
    My mielismy tez skierowanie do Children Developing Centre i dwa spotkania z psychologami wlasnie m.in. Wszystko odbylo sie tez w szpitalu.

dziekuje za odpowiedz napewno skorzystam mam tylko pytanie czy te wizyty cos daja .

Urszula
    Uczestnik

To wszystko zalezy od dziecka, czy chce wykonywac polecenia, czy nie. Nasz woli cwiczenia z nami w domu, niz z jakas obca pania. Do tego zaczal wiecej rozmawiac sam z siebie, bez wizyt. Mimo to, mamy nadal na nie chodzic.
    W naszym przypadku bylo tez tak, ze te panie nam sie dosc czesto zmienialy, a ostatnia troche o nas zapomniala, bo odchodzila akurat z przychodni i zapomniala zglosic w szpitalu, ze juz nie bedzie miala zajec z naszym maluchem.

Wyświetlanie 4 wpisów - od 1 do 4 (z 4 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.