KURIER T&B
Polacy w UK, Polonia w Anglii – Doncaster.pl › Fora › Polskie forum – Polonia w Yorkshire › Hyde Park – Różne tematy › KURIER T&B
- Ten temat ma 6 odpowiedzi, 4 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 16 lat, 5 miesięcy temu przez
EuroPARCELplus.com.
-
AutorWpisy
-
17th luty 2010 o 4:35 pm #2778
Monika Bernacka
UczestnikSTANOWCZO NIE POLECAM !!!!
Szukałam kuriera aby przesłać paczkę i znalazłam
który reklamuje się również na stronie Doncaster4U.pl . Zadzwoniłam 1.5 tygodnia temu o przewóz paczki z Polski do Anglii, bardzo miło się rozmawiało, pan poinformował mnie, że za tydzień ok poniedziałku, lub wtorku paczkę odbiorą z Polski , dane kazał przesłać na telefon który dzwoniłam. Lecz zaczęłam się denerwować bo dziś już środa więc z samego rana dzwonie pod ten sam nr. telefonu i odbiera kobieta która informuje mnie, że moją paczkę zabiorą następnym kursem, pytam się jej kiedy ten następny kurs- a ona że za 2 TYGODNIE. Ja mówię jej to dlaczego nikt mnie o tym nie poinformował, a ona mówi, że myślała, że ktoś do mnie zadzwonił!!!! Czyli na przesyłkę miałabym czekać 4 TYGODNIE. A ona mówi mi to tak jakby nic się nie stało, jakby to była normalna rzecz. Nie wiem jak dla was ale dla mnie to karygodne, tak traktować klienta a do tego nawet nie przyznać się do jakiegokolwiek zaniedbania!!!! pozdrawiam
17th luty 2010 o 4:54 pm #2779Szymon Piatkowski
Uczestnikjeśli szukasz solidnej firmy to tylko tu:
http://www.interparcel.com/quote/
wpisujesz dane dotyczące paczki i masz oferty do wyboru, ja biorę DHL i UPS, może trochę drożej, ale wiem że w ciągu 3-5 dni towar na miejscu…17th luty 2010 o 5:29 pm #2780Monika Bernacka
UczestnikDzięki wielkie za propozycję, ale bardzo mi zależy na tej przesyłce więc nie tracąc czasy przed 5 min złożyłam zamówienie u kuriera mają paczki do 30kg. za 25F. Odbiór jutro !!! Co do solidności to mam nadzieję, że się znów nie zawiodę.
Na pewno się odezwę jeszcze w tym temacie i napiszę czy warto było….pozdrawiam !!!
19th luty 2010 o 7:15 pm #2781Doncaster
KlucznikTez musze cos wyslac do Polski niedlugo. W sumie cos nieduzego i nieciezkiego (mniej niz 1kg) wiec uzyje Royal Mail.
Ktos wie jak dlugo ida paczki przez RM?19th luty 2010 o 8:01 pm #2782Szymon Piatkowski
UczestnikRM idzie szybko…i pewnie…jak są jakieś opóźnienia to najczęściej z winy polskich sortowni..
26th luty 2010 o 4:38 am #2816Monika Bernacka
UczestnikStanowczo mogę już polecić kuriera Catrina Trans.Moja przesyłka doszła piątego dnia po nadaniu, a sam odbiór paczki od nadawcy był już następnego dnia po złożeniu zamówienia.
Wszystko sprawnie i szybko tak jak się reklamują i co do ceny to na razie także nie znalazłam korzystniejszej!!!
A to ich strona jakby ktoś chciał skorzystać
http://www.catrinatrans.co.uk/parcel_upto30.phppozdrawiam 🙂
18th marzec 2010 o 1:13 am #2846EuroPARCELplus.com
Uczestnikja korzystam ostatnio z firmy kurierskiej http://www.europarcelplus.com maja najlepsza oferte cenowa.
Pozdro -
AutorWpisy
- Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.