Kuchnia Polska imprezy/ OPINIA !

Wyświetlanie 3 wpisów - od 1 do 3 (z 3 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    rle1962
    Uczestnik

Byłem dzis ! 24/25/08 i moja opinia
    Mieszkałem dwa lata w irlandii i podobny bar jest tam Polski nazywa sie „ZAGŁOBA” sory „ZAGŁOBA” przy Kuchni Polskiej to jest…. nie da sie opisać.Kuchnia Polska ogolnie plus fajnie dziewczyny miłe itp..dzis nawet była kulturka.
    ale najbardziej wkurw** mnie to ze wychodze na fajke i jakis „wiekszy” koles zaczyna „sadzić” sie do mniejszego o dwie głowy i jakies pewnie 50kg:P do domu wypierdalaj itp po czym wtraca sie drugi jakis „łys” nie wiem o oc poszło bo rozmawiałem przez tele i chwile moja uwaga była odwrucona, po czym ten „wiekszy” daje liscia „łysem” niby nic ale obok stoi pan ochroniarz z plakietka na bicepsie i się śmieje!! i nic nie robi taka sytuacja w Angielskim klubie jest nawet nie do pomyślenia…. pewnie „większy” to dobry kolega Pana ochroniarza i razem miety w dupę sobie dają :)) a jak Policja wpadła bierze na rozmowę „łysego” i tego łepka na rozmowę to ochroniarz jeden do drugiego :a niech go zawiną’ to mnie rozjebało… byłem naprawdę w wielu Polskich klubach w eruopie bo mam taka prace chwile tu chwile tam…ale Kuchnia Polska i Polacy to największa porażka jaka widziałem….a najlepiej mnei rozjebało jak koleś tanczy z dziewczyna przy wyjscu (slisko ludzie piwo drinki w wylewając) i sie wywracają. ochrona co robi ?! Chłopaka za szyje i wypierdalają zlokalu po tym incydencie mowie do znajomych wychodzimy !!
    Przez dwa lata mieszkania w Dublinie i chodzeniu co weekend do „zagłoby” nigdy żaden Polak sie nie bił miedzy sobą, nie było to nawet do pomyślenia, każdy sie zachowywal jak jedna wielka rodzina nawet jak sie nie znał

na marginesie muzka poraszka w 80% procentach !!
    do własciciela, zadbaj o dobra ochrone ! i o dobra Polska atmosfere i klientów zyskasz naprawde dużo !! tyle odemnie sory za literówki ! pozdrawiam

pawel nowak
    Uczestnik

Witam w pelni popieram w/w opinie.Ten lokal nie ma nic wspolnego z kuchnia polska.Powinien nosic nazwe Remiza.Totalne dno muza to ponizej krytki a te goscie co stoja obok Remizy to statysci tylko czekaja komu nastukac.Nie dziwmy sie ze potem mam taka opinie jaka mamy.Tyle co mozna powiedziec to tym co sie tam dzieje i jak jest atmosfera jednym slowem DNO.

robix5
    Uczestnik

Witam.
    Ja tam bylem tylko 1 raz,mimo 20 lat pracy jako DJ i grania w roznych klubach tak w UK jak i w PL mnie jakos sie tam malo podobalo ,rodacy roznie sie bawia mysle ze wlasciciele powinni troche zreorganizowac ten przybytek bo do niczego dobrego to co jest w tej chwili nie prowadzi.Druga rzecza to klimat robia ludzie ktorzy tam przychodza ale jak nie ma selekcji to czego tu sie dziwic .Na temat muzyki sie nie wypowiem bo zaraz beda rozne opinie .
    Pozdrawiam

Wyświetlanie 3 wpisów - od 1 do 3 (z 3 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.