kto wie w jakiej ageci potrzebuja teraz do pracy .

Polacy w UK, Polonia w Anglii – Doncaster.pl Fora Polskie forum – Polonia w Yorkshire Praca kto wie w jakiej ageci potrzebuja teraz do pracy .

Wyświetlanie 8 wpisów - od 1 do 8 (z 8 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Anna Krempeć
    Uczestnik

Hejka czy ktos wie jakie agecje przynajmuja do pracy teraz ,
    w kilku agecjach juz bylam i ciogle slysze ze narazie nic niema
    Wiec kazda informacja odnosnie pracy pomoze mi
    Z gory dzieki

Patryk29
    Uczestnik

Zobacz Prime Time, Tesco. Z tego co wiem sa przyjecia

Urszula
    Uczestnik

GI Group, widzialam ostatnio, ze sie oglasza z jakas praca.

Megan
    Uczestnik

Temps,Spring Personnel,Team Temps,Prime Time,PMP…teraz jest sezon swiateczny,wszedzie robia nabor!

Urszula
    Uczestnik

Trzeba tylko chodzic z uporem maniaka i sie upominac o prace.

Anna Krempeć
    Uczestnik

Dzieki za informacje ,gdzie znajduje sie agecja Prime Time ,bylam dzisaj i szukalam ale nie ma jej tam gdzie jest podany adres ,
    Moze ktos rowniesz poszukuje pracy i ma ochote pochodzic w towarzystwie jesli tak to piscie na emeila krempec@interia.pl

Urszula
    Uczestnik

Niedawno jeszcze mieli biuro naprzeciw Amazona, ale teraz jest juz tam jakas inna agencja – moze warto tez ja odwiedzic.
    Czasmi widze ogloszenia agencji, ktore nie maja siedziby w Doncaster, za to maja tu prace – np. Stafforce – mozna na ich stronie sie zarejestrowac i wypelnic aplikacje.

Na stronie Prime Time jest spis oddzialow, ale nie ma Doncaster na tej liscie.

Anna Krempeć
    Uczestnik

Dzieki no tak jest tam inna agecja bylam dzisaj zostawilam cv ale jak zwykle nie ma niby nic ale zobaczymy jak ich troche pomecze moze cos sie znajdzie

Wyświetlanie 8 wpisów - od 1 do 8 (z 8 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.