kosmetyczka

Wyświetlanie 6 wpisów - od 1 do 6 (z 6 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Joanna
    Uczestnik

witam , jestem tu nowa i za bardzo nie wiem gdzie miałam umieścić ten wątek .. do rzeczy .
    czy ktoś może mi polecić jakąś kosmetyczkę , która przebija różnie części ciała (konkretniej chodzi o język) z góry dziękuję ! 🙂

Urszula
    Uczestnik

Podobno to niedobrze kluc sie u kosmetyczek, chyba, ze chodzi o uszy 😉

sylwia mastyna
    Uczestnik

Kosmetyczka zeby przekluc jezyk?? Idziesz do miejsca gdzie robia tatuaze albo w banana republic ( doncaster frenchgate).

Moze ktos zna dobra kosmetyczke, ktora oferuje zabiegi oczyszczania twarzy itp?

Joanna
    Uczestnik

Proponuje i polecam studio tatuazu na przeciwko ryneczku na wprost polskiej restauracji (prosto i na lewo). Sama przebilam sobie tam jezyk (maz brew) i bylismy bardzo zadowoleni. Maja fajny wybor kolczykow, sa profesjonalni i higieniczni czego niestety nie moge powiedziec o blu banana we frenchgacie gdzie przebijalam sobie ucho a kolezanka nos…

Urszula
    Uczestnik

Blue Banana i tak juz nie ma. Ja tam robilam sobie kiedys monroe. Przyznam, ze skusila mnie promocja. No, ale akurat trafilam na dziewczyne, ktora, chyba znala sie na rzecy, bo wszystko poszlo gladko. Za to kolezankce robil kolczyk jakis gosc i zalala sie krwia. Tyle, ze w tym sklepie byla straszna rotacja i co tydz mozna bylo spotkac inne osoby.
    Za to pracowalam z babeczka, ktorej corka klula w Blue Banana uszy i potem wyladowala w szpitalu z jakims badziewiem na nich.
    A o wyzej wspomnianym salonie slyszalam juz pozytywne opinie od znajomych.

Wyświetlanie 6 wpisów - od 1 do 6 (z 6 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.