kosmetyczka

Wyświetlanie 10 wpisów - od 1 do 10 (z 10 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Monika
    Uczestnik

Hej dziewczyny!

Mozecie mi polecic kosmetyczke ktora robi naprawde dobry makijaz:)???
    prosze o info! dzieki z gory!

kaaziu1
    Uczestnik

ja potrzebuje dobrej osoby do wydepilowania brwi… slyszalam, ze otworzono nowy salon na Nether Hall Road (niedaleko sklepu Wisla), ma ktos moze jakies namiary?? pozdrawiam

maggi
    Uczestnik

[b]kaaziu1 napisane:[/b]
    [quote]ja potrzebuje dobrej osoby do wydepilowania brwi… slyszalam, ze otworzono nowy salon na Nether Hall Road (niedaleko sklepu Wisla), ma ktos moze jakies namiary?? pozdrawiam[/quote]
    Gdzie dokladnie na Nether Hall Road? Nic tam nie zauwazylam nowego.

Gienia
    Uczestnik

Witam. Salon fryzjerski znajduje sie na przeciwko poczty. Byłam tam z kolezanka w poniedziałek i jestesmy naprawde zadowolone. A Pani kosmetyczka jest przesympatyczna osoba. Brwi depiluje woskiem,naprawde polecam, profesjonalnie i tanio. Depilacja 3 f i henna 3 f. Jesli chodzi o nr tel to nie mam , sama zajrzalam tam z ciekawosci i odrazu zostalam przyjeta. Jeszcze raz polecam salon Prestige

kaaziu1
    Uczestnik

na przeciwko poczty? bardzo dziekuje za pomoc. a wiesz moze do ktorej tam maja otwarte?? wracam z pracy dopiero o 17 i nie wiem czy zdarze.

kaaziu1
    Uczestnik

bylam dzis w Prestige zrobic brwi. jestem bardzo zadowolona, faktycznie Panie tam pracujace sa bardzo mile, atmosfera super, niedrogo no i jak dla mnie odpowiednie miejsce blosko centrum. polecam wszystkim:):)

kaaziu1
    Uczestnik

a i tutaj podaje numer telefonu, wzielam ulotke: 078 58 102 069

Monika
    Uczestnik

Hej dziewczyny!

Ja polecam kosemtyczke Anie z Armthorpe! Bylam bardzo zadowolona z jej uslug wiec szczerze moge polecic! Znalazalm jej ogloszenie na tej stronie, jest tam maly opis uslug i cen. Polecam!!!

Kinga Bielecka
    Uczestnik

Dziewczyny mozecie polecic kogos kto przedluza rzesy, kogos sprawdzonego bo ta z ktorej do tej pory korzystalam zjezdza do PL:(

Wyświetlanie 10 wpisów - od 1 do 10 (z 10 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.