Jaka agencja do Asosa?

Wyświetlanie 14 wpisów - od 1 do 14 (z 14 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Edyta Walasik
    Uczestnik

Hej czy ktoś ma namiary na agecję, kto®a przyjmuje do Asosa? Jesli tak bylabym wdzieczna 🙂

Doncaster
    Klucznik

Ktoś tu chyba pisał niedawno, że przez Blue Arrow przyjmują.

Edyta Walasik
    Uczestnik

Ktos pisal ze oni do Nexta, ale moze cos zle doczytalam. Nie zaszkodzi zadzwonic i sie zapytac 🙂

Edyta Walasik
    Uczestnik

O cholercia, to nie doczytałam. Dzieki wielkie :woohoo:

Tomek J
    Uczestnik
    Tomek J
    Uczestnik

ale nie polecam … ani asosa ani nexta…

witam. w jaki sposób może Pan pomóc w sprawie pracy ;)? ja z chlopakiem szukamy pracy i jesteśmy zainteresowani. w jakich godzinach można dzwonić do Pana?

piotr
    Uczestnik

07908990687, 07908991308, 07827940040 RESOURCE

[b]TimBorowski napisane:[/b]
    [quote]ale nie polecam … ani asosa ani nexta…[/quote]

nie polecają tylko ci którzy chca zarobic i nic nie robic
    pracowałem w next i tam nie jest wcale tak zle tylko trzeba chciec pracowac

Urszula
    Uczestnik

A to ciekawe.
    A ja o Nextcie tez moge wiele zlego powiedziec. Jak siedzisz cicho, nie upomnisz sie o swoj urlop, nie zachorujesz w pierwszych trzech miesiacach pracy, to jest ok. A jeszcze lepiej, jesli uprzejmie wlazisz w pupke przelozonym.

Swoja droga, jesli sa na forum osoby, ktore byly zle traktowane, nieslusznie zwolnione z tej firmy, to ja prosze o kontakt. Razem mozna cos zdzialac w tym kierunku. Niestety jak dotad slyszalam tylko narzekanie w gronie znajomych, a odezwac sie i upomniec o normalne traktowanie nikt nie potrafi.

trendy2020
    Uczestnik

Witam, moze ktos napisac pare slow na temat pracy w amazonie? chodzi o to jakie tam są stawki ile placa za nocki i nadgodziny i czy praca jest tam na dluzej czy typowa ząglerka pracownikiem? dzięki za odp.

Kas
    Uczestnik

aplikowalam ale niestety nie potrzebuja nikogo na ten moment na nocki ale dniowki sa chyba dalej wolne bo wciaz sa prowadzone treningi. Otoz trzeba zadzwonic pod ten numer 01782 366232 i powiedziec ze jest sie w sprawie pracy w asosie. odbywa sie poczatkowo „trening” czyli testy banalnie proste. Jesli ktos zda zostaje umowiony na spotkanie w asosie a tam juz mowia co dalej.
    Oto ogloszenie tej pracy na stronie job centre.
    http://jobseekers.direct.gov.uk/detailjob.aspx?sessionid=7affb023-214a-42a7-8c51-2bf67e5286a3&pid=4&j=BAL/80810

naomi25
    Uczestnik

przez jaka agencje mozna sie dostac do nexta?

Wyświetlanie 14 wpisów - od 1 do 14 (z 14 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.