Jak sie zyje w rotherham?

Wyświetlanie 11 wpisów - od 1 do 11 (z 11 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    kasia
    Uczestnik

hej, tak jak w tytule, jestem nowa w tym miasteczku mieszkam juz tu ok 2 tyg przyjechalismy z innego miasta jak na razie nuda nuda i nuda..

maggi
    Uczestnik

Poza nudą w Rotherham chyba nic innego nie ma 😉 Do Sheffield macie niedaleko…

Megan
    Uczestnik

przynajmniej masz blisko do Meadowhall 😉

kasia
    Uczestnik

mam mala coreczke i jeszcze sie nie odwazylam busem z nia tam pojechac ale mam w planach:) dzisiaj bylam w naszym primarku.. szkoda gadac.. takze szalu nie ma:(

Kicia
    Uczestnik

W Primarku u Nas nic nie ma jest drogo nie ma promocji tyle napewno co na Meadolhow , jak poznasz pare osób na Rotherhamie to będziesz miała wesoło tu każdy polaczek się zna i dupke obrabia także jest śmiesznie , każdy o każdym coś wie:)

kasia
    Uczestnik

hehe wiem cos o tym, przyjechalismy tu z innego wiekszego miasta, tam byla masa polakow wiec wiem co i jak hehe, ale tu w Rotherham jest chyba malo polskiej spolecznosci ..?

Megan
    Uczestnik

Sorry … ale troche mnie to rozbawilo…Primark DROGI I NIE MA PROMOCJI…he he no tak…mogliby spuscic z tej ceny za majty po 0.99 lol

Kicia
    Uczestnik

Akurat nie chodziło o majtki za .0.99 które i tak sie rozpierdalają po 1 praniu tylko np buty , kurtki, swetry gdzie na Meadolhoow można kupić za połowe ceny np na lato kupowąłam buty po 6 funtów tam a tutaj nawet tych butów nie było…

kasia
    Uczestnik

dokladnie w Primarku w Rotherhamie nie ma prawie nic, zero wyboru…

Urszula
    Uczestnik

Ale to chyba nie jest najwazniejszy element zycia w tym miescie? 😉

Kicia
    Uczestnik

Niestety ale tak… jedyny to shopping wtorek targ z używanymi ciuchami a w środe z rzeczami do domu i tyle z Rotherhamu hehehhe

Wyświetlanie 11 wpisów - od 1 do 11 (z 11 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.