jak dojechac do b&q worksop?

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Author
    dzulka
    Participant

Mam pytanie czy orientujecie sie jak dojechac do b&q w Worksop? Wiem, ze z Doncaster jedzie autobus 22 ale co dalej? Za info z gory dzieki 🙂

Paweł
    Participant

wiem ze jakiś autobus dojeżdża aż pod samą fabrykę.nie wiem tylko jaki.samochodem jest bardzo prosto.ale mam pytanko.kiedy chcesz tam jechać?ja staram się tam wrócić do pracy.mieli się do mnie odezwać przy kolejnej rekrutacji.czy teraz była jakaś rekrutacja czy po prostu szukasz alternatywnego transportu?

dzulka
    Participant

Jak by kogos jeszcze interesowal dojazd do b&q to z doncaster jedzie 22 a pozniej np przy szpitalu mozna sie przesiasc na 42 lub43 podroz autobusami trwa ok 2 h.

Mam dzis rozmowe o prace wiec chyba przyjmuja 🙂

Paweł
    Participant

rozumiem że masz interview?24.7 recruitment?o której godzinie?

Paweł
    Participant

może moglibyśmy pojechać razem?ja bym porozmawiał w sprawie powrotu do pracy

Adrian Stec
    Participant

[quote=”dzulka” post=3178]Jak by kogos jeszcze interesowal dojazd do b&q to z doncaster jedzie 22 a pozniej np przy szpitalu mozna sie przesiasc na 42 lub43 podroz autobusami trwa ok 2 h.

Mam dzis rozmowe o prace wiec chyba przyjmuja :)[/quote]

i jak, przyjeli Cie? 😉

Maciek
    Participant

2 godziny?

dzulka
    Participant

około 2 godziny- z czekaniem na autobus itp

MAM PYTANIE : CZY KTOŚ JEDZIE DO B&Q Z DONCASTER DZIŚ NA 14??

makery
    Participant

Chciałbym sie dowiedzieć czy agencja B&Q jest dla osób które słabo znają język angielski, I gdzie ona się znajduję I jak można dojechać?, czy ma ktoś numer do tej agencji. 🙂

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.