interview NEXT South Elmsall

Wyświetlanie 9 wpisów - od 1 do 9 (z 9 w sumie)
  • Autor
    Wpisy

Ktos wie jak przebiega interview w firmie NEXT w South Elmsall, glownie o co pytaja?.

?
    Uczestnik

A przez jaka to agencje? To zalezy o czym mowisz, bo mam wrazenie ze mylisz induction z interviu.

zlozylem aplikacje bezpośrednio do nexta. odezwali się i czekam na interview.
    wiesz może o co pytaj jak to wszystko przebiega??

Urszula
    Uczestnik

Ja zawsze przed rozmowa o prace wpisuje w google 'interview questions’ i dodaje rodzaj pracy, o jaka sie staram.
    Na pewno nie zabraknie pytan typu: dlaczego chcesz pracowac dla naszej firmy? dlaczego to Ciebie mamy przyjac? Jakie sa Twoje slabe i mocne strony?
    Wujek google podpowie Ci jak na takie pytania odpowiadac. 😉

?
    Uczestnik

I co? O co Cie pytali? Rzeczywiscie takie pytania jak podala Lucyna?

kasia30
    Uczestnik

Witam
    Czy ktoś jedzie w czwartek 08.08.2013 na rozmowę do Nexta South Elmsall na inteview na godz.8.45 ? Szukam dojazdu.

Z góry dziękuję i proszę o kontakt 07880368017

ja tez mam 08.08.13. ale dopiero na 11

dominisia20
    Uczestnik

Witam wie ktos moze ktora agencja rekrutuje do nexta w South Elmsall?Na jak dlugo tam jest praca ? Z gory dziekuje

Urszula
    Uczestnik

Na strpnie next careers ostatnio bylo ogloszenie, ze przyjmuja ludzi bezposrednio. Z tego, co wiem teraz bedzie wiecej pracy, wiec przyjmuja nowych ludzi. Czesc pewnie zostawia, a czesc wywala.
    Chyba nadal tam rekrutuje Solsbury Solutions z Wakefiels i Meridian z Doncaster.

Wyświetlanie 9 wpisów - od 1 do 9 (z 9 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.