imprezy w restauracji the city, kto byl i jak tam jest

Polacy w UK, Polonia w Anglii – Doncaster.pl Fora Polskie forum – Polonia w Yorkshire Rozrywka, hobby imprezy w restauracji the city, kto byl i jak tam jest

Wyświetlanie 10 wpisów - od 1 do 10 (z 10 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    WAKSIU
    Uczestnik

witam slyszeliscie moze cos na temat imprez w restauracji THE CITY podobniesz zaczely sie tam jakies imprezy wie ktos cos na ten temat.

CloverGirl
    Uczestnik

Słyszałam, a nawet byłam w ostatnią sobotę. Bardzo fajni ludzie, DJ i klimat. Wjazd 5 od osoby ale w tym 1 piwo/drink i zimne zakąski przez całą noc. Muzyka do wyboru do koloru. Polecam, zapewne wybiorę się ponownie.
    Słyszałam, że są też imprezy w piątek dla singli, był ktoś?

WAKSIU
    Uczestnik

DZIEKUJE CI BARDZO TO MY TEZ SIE WYBIERZEMY W PIATEK I SOBOTE ZEBY ZABACZYC CZY JEST FAJNIE

CloverGirl
    Uczestnik

Najlepiej sprawdzić na własnej skorze :)Towarzystwo 30+, ja udalam sie z osoba towrzyszaca ale integracja byla natychmiastowa 😉 daj znać co się tam dzieje w piątek bo z tego co wiem DJ jest chyba tylko w soboty (moze sie myle). Udanej zabawy zycze.

WAKSIU
    Uczestnik

dzis widzialem plakaty na miescie i na necie i tez gra ten sam dj co tydzien temu i w piatek i w sobote.

dagus
    Uczestnik

tak to prawda sa organizowane zabawy w sobote,muzyka jest fajna mila atmosfera z tym ze bardziej jest to zabawa dla par ale warto przyjsc i sie przekonac….. B)

Monika
    Uczestnik

Witam,

Mam pytanie odnosnie restauracji The City, a raczej menu 🙂 chcialbym zorganizowac male przyjecie rodzinne i zastanawiam sie czy to byloby dobre miejsce. Czy jedzienie jest smamczne i siweze? Jezeli ktos ma jakies informacje to prosze o odpowiedz! dziekuje :):)

Pablo
    Uczestnik

http://coast2coastdoncaster.weebly.com/gallery.html
    28 wrzesnia Coolio bilet 7f 😉

wiem napewno ze szefowie nie maja zielonego pojecia o kuchni
    a to czy jest smacznie i swiezo to zalezy jaki aktualnie kucharz tam pracuje bo z fałszywymi ludzmi ciezko wytrzymac wiec podejzewam ze czesto sie zmieniaja

jancio
    Uczestnik

zenada do kwadratu…
    jedzenie sie popsuło …
    no i ten barman… :laugh: masakra jakaś
    odradzam
    pozdro

Wyświetlanie 10 wpisów - od 1 do 10 (z 10 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.