Futsal dla chętnych

Wyświetlanie 15 wpisów - od 1 do 15 (z 16 w sumie)
  • Autor
    Wpisy

Szukam osób chętnych na aktywnie spędzanie czasu wolnego, chciałbym wynajmować hale w the Dorne w Doncaster (koło Asdy). W tym celu szukam ludzi grajacych w pilke nożną, ktore chcialaby wziasc udzial w tym przedsiewzieciu, najlepiej w godzinach popoludniowych. Zainteresowani mogą sie ze mna skontaktować pod nr. tel. 07424567267 lub odp. na forum.

maroko8444
    Uczestnik

cześć, ile masz ludzi do grania?

mogę kilka osób popytać, najlepszy czas to wieczorem, podaj facebooka to pogadamy

pozdro

Jarek
    Uczestnik

ja również się piszę i myślę, że mógłbym załatwić jeszcze 1-2 osoby, tak że czekam na dalsze info.

Pozdrawiam

Dziekuje za odp. z Jareckim rozmawiłem- moze zalatwic conajmniej 3osoby + 3 osoby ode mnie i 2 od Maroko? Mysle ze spokojnie 10 ludzi będziemy mieli. Tylko jedyny problem to w jakim czasie moglibysmy sie razem zgadać. Ja generalnie mam same nocki na 22, także do 20 jestęm dostepny prawie zawsze.

Im więcej ludzi tym lepiej

maroko8444
    Uczestnik

od naszej grupy tylko godzina 20 pon-pt

Maroko na 20 moze byc problem, gdyz o 21 musze wyjezdzac do pracy. Nie da rady wczesniej??,
    albo ew. weekend?? (jak cos mozesz napisać na komórke, nr. podałem powyzej

maroko8444
    Uczestnik

my pracujemy do 18.30 wiec tylko od 20 sala co do weekednu kwestia ugadania

a jak tam reszta ekipy 🙂 jak pasuje?

pzdr

Jarek
    Uczestnik

Jak dla mnie to kazda godzina jest odpowiednia, abym mial tylko dzien wolny. Mysle ze 20 to troche pozna godzina na gre, ale to kwestia dogadania. Wiekszosc osob ma wolne weekandy to moze one by byly najlepszym rozwiazaniem, ja nie zawsze mam wolne weekandy ale mozna przeciez grac w rozne dni, najwazniejsze aby wystartowac !

ostatnio mam busy w pracy i pracuje po 12 godz. takze narazie bedzie ciezko, cos zorganizowac w tyg, ale weekend jak najbardziej. Dzisiaj bede rozmawiał w pracy z kolega moze uda mi sie cos wynajac, jak nie ten to pzyszly weekend

maroko8444
    Uczestnik

u nas tez duzo pracy i nie wiem czy na na sobote damy rade

sadze ze najlepszy czas to bedzie dopiero po nowym roku, wzne zeby zaczac miec okolo 8-10 osob do grania 🙂

Jarek
    Uczestnik

no u mnie weekandy też teraz odpadają bo mam pracujące weekandy w grudniu tak że jbc tylko w tygodniu.

Artur
    Uczestnik

Witam

Czy są jeszcze osoby chętne do gry w piłkę nożną?
    Może być zarówno na hali jak i na boisku.
    Razem ze znajomkiem mieszkamy w Mexborough ale
    dojazd do Doncaster nie stanowi dla nas problemu.

Pozdrawiam

Jarek
    Uczestnik

Razem ze mną 2 osoby. Może być Doncaster jak i okolice

Artur
    Uczestnik

Elegancko.

Dalej panowie, meldujcie się to może i w ten weekend zagramy.
    Zima poszła w cholerę więc czas rozruszać kości 😉
    Zbierzemy z 10 lub 12 osób i będzie pysznie!

Wyświetlanie 15 wpisów - od 1 do 15 (z 16 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.