Food Factory Operatives kolo Barnsley – wybiera sie ktos jutro?

Polacy w UK, Polonia w Anglii – Doncaster.pl Fora Polskie forum – Polonia w Yorkshire Praca Food Factory Operatives kolo Barnsley – wybiera sie ktos jutro?

Wyświetlanie 3 wpisów - od 1 do 3 (z 3 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Adrian Stec
    Uczestnik

Witam, wybiera sie ktos tam jutro (w czwartek na 12:00) na interview?
    Sa przyjecia i wlasnie jutro mam przyjechac na interview, busa juz mam obcykanego, wiec najwyzej jak ktos sie tam wybiera i jedzie autem a ma miejsce to chetnie sie zabiore i zaplace oczywiscie.. 😉

Jesli ktos tez jedzie tak jak ja busem i ma ochote jechac w towarzystwie, zeby sie samemu nie nudzilo, to mozna pisac lub dzwonic na nr: 07867246966
    Pozdrawiam 😉

dziabaduch
    Uczestnik

Czesc 🙂 Ja z chlopakiem sie jutro tam wybieram, tylko nawet nie mamy pojecia jak tam dojechac autobusem… 😉
    Wiec w sumie mozna sie jakos umowic 🙂

Adrian Stec
    Uczestnik

ok, w takim razie to wygląda tak. Idziecie na dworzec, o 10:05 odjeżdża bus nr 222 i do niego musicie wsiasc, ja nie jestem z centrum więc wsiadne do niego dopiero na Warmsworth bo tam mam bliżej…:)
    nie wiem z którego peronu ten bus odjeżdża więc zapisz sobie 'bus 222 ’ i tam na dworcu w informacji zapytaj w informacji z którego peronu jedzie ten bus. Jak coś to dzwońcie na mój numer w pierwszym poscie jakby były jakieś problemy, tylko zdazcie na niego bo on dojedzie o 11:30 tam i będzie jeszcze czas by to znaleźć co raczej nie powinno być problemem:)

Wyświetlanie 3 wpisów - od 1 do 3 (z 3 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.