Fitness First czy The Dome
Polacy w UK, Polonia w Anglii – Doncaster.pl › Fora › Polskie forum – Polonia w Yorkshire › Hyde Park – Różne tematy › Fitness First czy The Dome
- Ten temat ma 11 odpowiedzi, 9 głosów, a ostatnio został zaktualizowany 13 lat, 10 miesięcy temu przez
aaania2.
-
AutorWpisy
-
2nd kwiecień 2012 o 6:46 am #4052
desperados
UczestnikCzy ktoś chodził do obu na siłownię? Gdzie lepiej? A może ktos poleci jeszcze coś innego?
2nd kwiecień 2012 o 11:49 pm #4053Monika
UczestnikJa chodzilam do Fitness First i bylam zadowolona 🙂 jedyny minus to ze nie ma tam basenu:)
ogolnie polceam , a co do The Dome to bylam tam na basenie pare razy, super dla rodzin z dzieci3rd kwiecień 2012 o 1:12 am #4054Agnieszka
UczestnikChodziłam do Fitness First, ale pozostał mi średnie wspomnienia i pieniądze, których nie oddali mi do dziś. Miałam wykupionego trenera, który po wyjeździe na urlop, oświadczył sms’owo że niestety nie wraca juz do pracy (z przyczyn osobistych podobno) i ze skontaktuje się i rozliczy listownie. Do dzis wiecej informacji od niego nie otrzymałam. Telefonu nie odbierał i nie odpisywal na smsy. Siłownia poinformowała mnie, ze nie bierze odpowiedzialności za trenerów, poniewaz oni pracuja na self employed,ale nie mogą mi podac jego adresu. Kiedy po paru miesiacach postraszylam ich prawnikiem, po roku czasu odezwala sie do mnie jakas trenerka, ze chciala by ze mna odrobic zalegle zaplacone sesje (takie treningi z pewnością sa bardzo efektywne…) Ładnie jej odpisałam, ale dość dobitnie, co o tym myślę. Ja juz bym więcej tam nie poszła, ale jak kto woli.
3rd kwiecień 2012 o 6:46 am #4055marek
Uczestnikteraz jest 8 silowni i 9 basenow w Dony w cenie 25L za miesiac
http://www.adwickleisurecentre.co.uk/membership-choose3rd kwiecień 2012 o 7:00 am #4056Doncaster
Klucznik[b]Janosik napisane:[/b]
[quote]teraz jest 8 silowni i 9 basenow w Dony w cenie 25L za miesiac
http://www.adwickleisurecentre.co.uk/membership-choose%5B/quote%5D
One są już od dawna. To są miejskie ośrodki i chyba niektóre odbiegaja standardem od tych prywatnych, szczególnie ten w centrum Doncaster 🙂3rd kwiecień 2012 o 7:22 am #4059desperados
UczestnikDzięki, a są tam minimalne kontrakty na rok np czy można z miesiąca na miesiąc?
4th kwiecień 2012 o 12:10 am #4065Monika
UczestnikZ tego co ja pamietam to chyba sa minimalne kontrakty na 3 miesiace. Roczny oczywiscie jest tanszy, ale wiadomo nie zawsze sie chce chodzic caly rok:)
Ja polecam Adwic centre jezeli chodzi o basen 🙂 woda jest czysta, Bo w The Dome to raczej nie nazley do najczystszych!6th maj 2012 o 6:22 am #4250Doncaster
KlucznikNa York Road otworzyli niedawno nowy klub [url=http://www.xercise4less.co.uk/doncaster.html]http://www.xercise4less.co.uk/doncaster.html[/url], w miejscu jakiegoś meblowego, zaraz koło SCS z sofami. Maja niskie ceny.
6th maj 2012 o 7:50 am #4251Kocurek
UczestnikA czy ktoś wie gdzie można się załapać na zumbe?
Tyle się nasłuchałam pozytywów ,że sama bym chętnie spróbowała :side:6th maj 2012 o 8:57 am #4252Urszula
UczestnikW The Dome i chyba W Fitness First tez jest.
12th czerwiec 2012 o 9:45 pm #4420kaaziu1
Uczestnikja chodzilam do The Dome i bylam bardzo zadowolona. masz zajecia w studio na gorze, zumba, joga, bode pump i wiele, wiele innych, basen oraz silownie, ktora zaopatrzona jest w naprawde duzo sprzetow za 23 funty na miesiac jesli podpiszesz kontrakt na rok. polecam:)
18th czerwiec 2012 o 6:10 am #4468aaania2
UczestnikJa jestem za The Dome. Silownia niczego sobie, basen moze nie najlepszy ale jest… Ja chodze wczesnie rano albo pozniejszym wieczorkiem to jestem tam prawie sama. Polecam wszystkim klasy Bokwa z Sonique(swietna instruktorka). Bokwa to nowy rodzaj cwiczen zawierajacy taniec m.in. zumbe, fitness, aerobic, kickboxing, light boxing i african dance. Jesli chodzi o Fitness First… Chodzilam tam ok rok i generalnie oprocz fajnej szatni to nie ma tam nic ciekawego. Malo sprzetu, jak chcialam pocwiczyc na maszynach to zawsze trzeba bylo czekac.
-
AutorWpisy
- Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.